Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Szűrés
Gyártó
Tipus
Garancia hónapokban
Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
0
9
0
2
Fizetési megoldás

Beléptető rendszerek

Főkategória >Kaputelefon >Beléptető rendszerek

Beléptető rendszerek és elemei - Az Őrködő.hu webshop kínálatában

A beléptető rendszerek ma már elengedhetetlenek a többszintű védelemben, hiszen az élőerős őrzés az emberi hibák miatt sohasem lehet 100%-os. Emellett pedig léteznek olyan helyek, ahol nincs is 24 órás felügyelet, ilyenkor egy beléptető rendszer lehet az ideális megoldás.

Napjainkban a legszélesebb körben lehet testre szabni a rendszereket, és a helyszínnek, a felhasználók számának vagy a fenyegetettség mértékének megfelelő eszközöket lehet hadrendbe állítani.

Az Őrködő.hu webshop kínálatában a beléptető rendszerek sokféle eleme rendelhető meg, olyan termékekkel, mint az RFID kártya, az RFID tag, a beléptető kártya, az RFID kapunyitó vagy az RFID kártyaleolvasó.


Sorrend:

 

prev
next

Mi az az RFID és hogyan működik?

Nem túlzás azt mondani, hogy az RFID technológia valódi áttörést hozott a biztonságtechnikában, mivel olcsón és nagy tömegben legyártható azonosító eszközök készíthetők vele.

A passzív technológia lényege, hogy egy RFID lapocskát tartalmazó eszközt kell odatartani a RFID kártyaolvasó elé, amely rádiófrekvenciás jelet bocsát ki magából.

Ez elegendő energiát tartalmaz ahhoz, hogy a lapocska magához térjen, és visszasugározza a belekódolt azonosítót. Ezt értelmezve az olvasó már el tudja dönteni, hogy a belépés engedélyezett vagy sem.

A passzív megoldás legfőbb előnye, hogy a legtöbb beléptető kártya, az RFID tag vagy karperec nem tartalmaz energiaforrást, így szinte a végtelenségig használható. Amíg az RFID kapunyitó biztosítja számukra az olvasójelet, mindig képesek lesznek azonosítani a tulajdonosukat.

Milyen RFID kártyaolvasó rendszerek léteznek?

Az RFID kártyaolvasó berendezések gyakorlatilag minden elképzelhető színben, méretben vagy kivitelben léteznek. Irodaházakban nagyon kedvelt az elegáns fekete, az acél vagy a sima fehér szín, ezek tökéletesen alkalmazkodnak a mai modern belsőkhöz.

A legegyszerűbb RFID kapunyitó rendszerek csupán arra képesek, hogy hozzájuk csippantva az azonosító tárgyat, engedélyezzék a belépést. Ez lehet a jól bevált háromágú forgóvilla, de akár ajtó vagy kapu is nyitható velük.

Emiatt nem csak irodákban használhatók jól, hanem az otthonokban vagy társasházaknál is széles körben teljesítenek szolgálatot. A nagyon kedvező áruk az egyik leginkább versenyképes termékké teszi őket a piacon.

Léteznek fejlettebb leolvasó egységek is, ezeknél a rádiófrekvenciás vevőegység egy számkódos panellel van kombinálva. Ez lehetővé teszi azt, hogy RFID címke nélkül is be lehessen jutni az épületbe, ha begépeljük az eltárolt számsort.

Ez akár a postásoknak vagy futároknak is ideális megoldás lehet, akiknek be lehet állítani a kerületben megszokott postás kódot. De nagyon jól jön ez a módszer akkor is, ha véletlenül otthon vagy a munkahelyen felejtettük az RFID taget vagy karperecet.

Melyik a megfelelő beléptető rendszer?

A beléptető rendszerek közül mindig az a megfelelő, amely tökéletesen illeszkedik a felhasználási célhoz. Amennyiben Ön számára a fent részletezett technológia még nem teljesen érthető, ne habozzon írni az Őrködő.hu webshop ügyfélszolgálatának, ahol szívesen segítünk kiválasztani a legjobb terméket.

Kedvelt termékek:

Hikvision RFID kártyaolvasó - DS-K1108E (EM 125Khz, RS-485/WG26/WG34, IP65, 12VDC)

Hikvision Arcfelismerő terminál - DS-K1T606MF (Mifare 13.56Mhz, arc/ujjlenyomat/kártya, IP65, 5"LCD, RS485/WG/RJ45/wifi)

 

beléptető rendszerek