Kaputelefon

Főkategória >Kaputelefon

Audio kaputelefon, videó kamerás kaputelefon, GSM SIM kártyás kaputelefon szettek, egy és kétlakásos csomagban, kettő és hatvezetékes kivitelben

A kaputelefon alkategóriákban különböző típusú és tudású készülékeket és csengőket talál. Az audio kaputelefonok között van vezetékes és vezeték nélküli verzió is. A videókaputelefonoknál 3,5"-7" kijelző méretig megtalálja az Önnek megfelelőt.

A kaputelefon általános ismertetése

A kaputelefonok több kivitelben léteznek, vezeték nélkülitől egészen a 6 vezetékesig, melyek 1-től kétlakásosig választhat. A kaputelefonok segítenek abban, hogy a kapuban álló személy és Ön között beszéd kapcsolat alakuljon ki, így nem kell elhagynia a lakását vagy házát, ellenben a hagyományos csengővel szemben.
 A vezeték nélküli csengők előnyei

A vezeték nélküli csengőknél nincs fáradságos vezeték kiépítés,

A beltéri egységekben nem kell elemet cserélni, ugyanis a nálunk kapható csengők hálózati áramról (230V) üzemelnek,

A kültéri egység kis mérete miatt elég jól elhelyezhető.

 

A GSM és vezeték nélküli rendszerek előnyei

Amennyiben szeretnénk kaputelefont, de nincs lehetőség kábelezésre, Sokat vagyunk úton, ebben az esetben a megoldás a GSM kaputelefon ami mobiltelefonunkon fog csörögni, így nem maradunk le egyetlen fontos látogatónkról sem.

A GSM kaputelefont cégeknek is tökéletes választás társasházak esetén, mert különállóan felszerelhető és az irodában sem kell tartózkodni ahhoz, hogy beszélhessünk az cégünket felkereső ügyfelekkel.

 

Videó rendszerek előnyei

A videó kaputelefonon keresztül nem csak halljuk, de már látjuk az éppen becsengető személyt, így eldönthetjük hogy kit engedünk be otthonunkba és kit nem. Megakadályozhatjuk az illetéktelen személyek bejutását lakásunkba, udvarunkba.

 

kaputelefon

  • Vékony kivitelű esztétikus beltéri egységekkel rendelkezik,
  • elérhető olcsó akciós ár
  • egyszerűen telepíthetó
  • telepítési, szerelési útmutató

 

Telefonos megrendelés: 0620 379-2733

 

 

Webáruház készítés