Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Szűrés
Gyártó
Tipus
Garancia hónapokban
Látogató számláló
3
2
0
6
9
2
1
Fizetési megoldás
Partnereink

Riasztórendszerek

Főkategória >Riasztórendszerek

Sorrend:

Álsziréna, álriasztó, SOLO sziréna ház
Alap 7 200 Ft  7 200 Ft
Nincs raktáron
 

prev
12
next

Riasztórendszerek és részegységeik - Az Őrködő.hu webshop kínálatában

 Az Őrködő.hu webáruház riasztórendszerek kategóriájában számos védelmi eszköz kapott helyet, melyek közös jellemzője, hogy egy megadott esemény bekövetkezésekor jeleznek. Ez lehet illetéktelen behatoló megjelenése, ablak- vagy ajtónyitás vagy más dolog.

 

A sokféle termék kiválóan alkalmas arra, hogy minden felhasználási módot lefedjen, a profiloldalak pedig a műszaki adatokat is felsorolják. Így mindenki meggyőződhet arról, hogy az adott eszköz biztosan jó a kiszemelt feladatra, a leírás pedig a működést is részletezi.

Mely részeket tartalmazhatja egy riasztó szett?

A riasztórendszerek területén nincs ökölszabály, hogy milyen termékekből kellene összeállítani a védelmet. Érdemes azokat az eszközöket beszerezni, melyek a legjobb megoldást jelentik.

 

A mozgásérzékelő alapvető eszköz a biztonsági területen és sokféle típusban létezik. A kültéri mozgásérzékelő az épületen kívül is elhelyezhető, a mini mozgásérzékelő pedig kis méretével jelent egyedi megoldást. Nem ritka az sem, hogy a mozgás érzékelő egy másik termékbe van beépítve, így többféle célra felhasználható az egység.

 

A vezeték nélküli riasztó például szintén ezzel az érzékelővel van felszerelve, így ha valaki a területre lép, máris jelezhet. A GSM riasztó szett esetén is mozgásérzékelő szenzor detektálja a behatolót, csak a beépített modul telefonon keresztül küldi el az észlelését.

 

Az ablakok védelmére nagyon jó megoldás a nyitásérzékelő készlet, amely nem mozgásérzékelő segítségével észlel, hanem érintkezőkkel. Ennél elegendő kinyitni a nyílászárót, máris szól a riasztó. Hasonló megoldás az ajtó mögé tehető elektronikus ajtóék, amely akkor ad hangot, amikor valaki rátolja az ajtót.

 

A riasztórendszerek szettben is kaphatók, léteznek például olyan komplett megoldások, melyekhez színes kijelző is tartozik. Ezek a legtöbbször wifi segítségével működnek, így bizonyos mértékben a szabotázs ellen is védenek. Az már a modell fejlettségétől függ, hogy szereltek-e bele GSM modult, ha igen, akkor az otthonunktól távol is kaphatunk jelzést.

 

 

Mikor működnek megfelelően a riasztórendszerek?

 

A riasztórendszerek lehetnek a látható védelem részei, ez azt jelenti, hogy a behatolók sokszor már attól megijednek, hogy látják a felszerelt berendezéseket. Még a profik sem kockáztatják a lebukást, és inkább másik célt választanak, emiatt lehet, hogy a riasztó szett sohasem jelez megvalósult támadást.

 

További követelmény a riasztórendszerek részéről, hogy megfelelően ellássák a feladatukat. Szerencsére ez ma, a fejlett berendezések korában könnyen teljesülhet, és az utóbbi években az árak is mindenki számára elérhetővé váltak. Ma már nem kérdés, hogy kell-e riasztó, maximum az, hogy milyen típusú.

 

Amennyiben Ön nem igazodik el a riasztórendszerek és a sokféle mozgásérzékelő között, írjon egy üzenetet az Őrködő.hu webáruház ügyfélszolgálatának. Mondja el, milyen védelmet tervez, hogy van-e előnyben részesített megoldása, és szívesen segítünk megtalálni a legjobb terméket a feladatra.

 

 


Webáruház készítés