Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
3
2
0
9
5
6
6
Fizetési megoldás
Partnereink

Asztali DVR rögzítő

Főkategória >Asztali DVR rögzítő

Asztali DVR rögzítő termékek az Őrködő.hu webshop kínálatában

Az asztali DVR rögzítő fontos eleme a biztonsági rendszereknek, hiszen felelős a kamerák irányából érkező jelek fogadásáért és tárolásáért. Mivel napjainkban a kiépített kamerahálózatoknak többféle típusa is él egymás mellett, az asztali DVR rögzítő is többféle lehet.

Az elnevezések sokasága akár frusztráló lehet, hiszen olyan fogalmakkal kell tisztában lennünk, mint a DVR kamera, az AHD rögzítő vagy a DVR rögzítő 8 csatornás, illetve 16 csatornás kivitelben.

Mit is jelent a DVR rögzítő?

A DVR rögzítő a Digital Video Recorder kifejezésből ered, és már nagyjából 20 éve velünk van. Persze azóta folyamatosan fejlődik, de máig kikerülhetetlen mérföldkő a digitális video jelek kezelésénél. A DVR technológia során a kamerarendszer analóg jelet küld a rögzítő felé, mely gondoskodik annak feldolgozásáról, tömörítéséről és digitális tárolásáról.

Az IP kamera rendszerek használatakor azonban maguk a kamerák végzik a felvett anyag tömörítését és digitalizálását, és már ez az adatfolyam érkezik meg a rögzítőhöz. A webshopunkban ezek a termékek az asztali IP NVR rögzítő kategóriában találhatók meg.

Természetesen az IP kamerák által nyújtott, Full HD minőségű felvételek iránt hatalmas lett a kereslet, ezért az analóg rendszereknél is kifejlesztésre került az olyan DVR kamera, amelyik már 1920x1080 és 2592x1944 felbontású képet tudott szolgáltatni. Az ehhez alkalmas AHD rögzítő termékeket az asztali AHD DVR rögzítő alkategóriában gyűjtöttük össze.
Miért fontos a jó minőségű asztali DVR rögzítő?

Minden biztonsági rendszer csak olyannyira erős, mint a leggyengébb láncszeme. Hiába profi a rögzítő kamera, ha a rossz minőségű kábeleknél zavar éri az adatfolyamot, vagy nincs megfelelő asztali rögzítő a tároláshoz. Ezekkel ráadásul sokan csak akkor szembesülnek, amikor baj történik, és a felvételeket visszanézve pont a rendszám elmosódott vagy minden látható, kivéve a behatoló arcvonásait. Csakis a minőségben egymáshoz illeszkedő elemek tudják jól működővé és valóban hasznossá tenni a védelmet.

A folyamatos fejlődés ráadásul életre hívta az olyan fejlett DVR rögzítő berendezéseket is, amelyeket a biztonságtechnikai szakma hybridnek hív. Egy hybrid DVR rögzítő képes arra, hogy többféle típusú bemenetet kezeljen, emiatt nem csak a rendszerek közötti áttérésnél maradhat használatban, de többféle kamerából származó adatfolyamot is rögzíteni tud. Egy ilyen DVR rögzítő például alkalmas csak az analóg kamerák 960H-s jelének fogadására, de felhasználható a 720P-s vagy 1080N-s AHD kamerákhoz is. Emellett a vegyes rendszereknél egyszerre csatlakoztathatók hozzá az 1080N-s AHD kamerák és a 1080P-s IP kamerák is.

Melyik típusú asztali DVR rögzítő a megfelelő?

A fenti leírásból már látható, hogy nem csak kamerarendszerből van sokféle, hanem a hozzájuk illeszkedő DVR rögzítő termékekből is. Amennyiben Ön nem biztos, hogy milyen típusú DVR rögzítőre van szüksége vagy hány csatornás kivitelt kell választania, lépjen velünk kapcsolatba! Írja meg, milyen kamerákhoz keres rögzítő készüléket és mi segítünk megtalálni az Önnek leginkább megfelelő terméket!

Alkalmazási területük

Kültéri kamera rendszerbeltéri kamera rendszerrejtett kamera rendszer, videó kamerás megfigyelő rendszerek, lakásvédelem, boltvédelem, megfigyelés, kültéri védelemvagyonvédelem, biztonságtechnika, betörésvédelem.


Kapcsolat: 0620 379-2733

Webáruház készítés