Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Látogató számláló
3
2
0
9
5
5
8
Fizetési megoldás
Partnereink

Rólunk

2013.01.24 16:13
Rólunk

Webáruház Országos Házhozszállítással, 50 000.-Ft. Feletti vásárlás esetén INGYENES a szállítás az ORSZÁG egész tererületén!

 

  • Információ és műszaki segítség: 0620 379-2733
  • Email: orkodowebaruhaz@gmail.com

 

 

gls-hazhozszallitasGLS csomagszállítás az ország egész területén utánvéttel is!

Utánvétesen előreutalással bankártyás fizetéssel

Szállítási költség egységesen 50 000Ft. alatt  1490.-Ft. 

50 000Feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

 

 

 

 

A megrendelt termékeket személyesen is átveheti boltunkban!

orkodo webaruhaz bolt

 

Bolt cím:3023 Petőfibánya Hegyalja út 23 megrendelésnél választhatja a személyes átvételt is igy a terméket boltunkban egyeztetetett időpontban átveheti.

 

 

 

 

 

 

bankkartyas-fizetes

Készpézes és bankkártyás fizetési lehetőség boltunkban és webáruházunkban is!

 

Fizessen kényelmesen bankkártyával weboldalunkon vagy személyes átvételkor boltunkban többletköltség nélkül.

 

bankkartyas-fizetes-1

 

 

 

ssl-tanusitvany

Oldalunkunkon biztonságosan keresgélhet, vásárolhat és bankkártyával fizethet mert SSL tanusítvánnyal, védelemmel rendelkezünk!

 

 

 

 

megbizhato-bolt-tanusitvany

Megbízható bolt tanusítványt kaptunk az árukereső weboldaltól. Kérem tekintse meg a több mint 13700 vásárlói visszajelzést, értékelést!

 

 

 

Pár szóban szeretném bemutatni webáruházunkat, ami 2011-ben kezdte meg működését. Cégünk elektronikai, és vagyonvédelmi - biztonság technikai készülékek forgalmazásával foglalkozik. Termékeinket minden esetben a gyártótól, vagy pedig hivatalos magyarországi importőrtől szerezzük be, ami a lehető legalacsonyabb ár mellett garantálja a készülékek minőségét is.

 

A vásárlás során lehetőség van többféle fizetési mód közül is választani, és mindezt könnyedén, kényelmesen mindenki megteheti saját otthonából, munkahelyéről.

Legfontosabb szempontnak azt tartjuk, hogy minden vásárlónk elégedett legyen. Ezért törekszünk arra, hogy vásárlóink minden információt megkapjanak a termékeinkkel kapcsolatban. A megfelelő információ nyújtás érdekében weboldalunkon online ügyfélszolgálat üzemel, valamint e-mailban, és telefonon keresztül is készséggel nyújtunk segítséget.

Tisztelt Vásárlók! A kedvezményes termék listát hetente 1 alkalommal tárgyaljuk, árazzuk, aktiváljuk keddenként. A kedvezményes időszak szigorúan kezdettel és végződéssel dátumozva látjuk, el, van kezdete és lejárati dátuma, amit minden esetben nagy körültekintéssel végzünk figyelve az érvényben lévő jogszabályokra.


Mit is takar a kedvezményes ár! A kedvezményes árak az általunk kapott kiemelt terméktámogatásból adódó, beszállítónktól kapott 2012 óta elért kedvezményekből, akciós ajánlataikból dolgozzuk ki (ez akár a listaáruk -10-40% is lehet) A kedvezményes ár vásárlóink felé történő kedvezmény átadásról szól, amit próbálunk folyamatosan biztosítani vásárlóink számára és ezt jelenítjük meg a weboldalunkon. A kedvezmény csak regisztrált vásárlók számára elérhető, akik megrendeléskor regisztrálnak!

 

 

Kedves Ügyfeleink!

Engedjék meg, hogy megosszak Önökkel egy személyes történetet, ami mélyen kapcsolódik ahhoz, miért hoztam létre az Őrködő Webáruházat.

Több mint 15 évig dolgoztam rendőrként és nyomozóként, és mindig is szenvedéllyel fordultam a biztonság és a védelem felé. Azonban az igazi inspirációm az Őrködő Webáruház létrehozásához egy konkrét eset volt, amelyben dolgoztam.

Egy hideg téli napon hívást kaptam. Egy kis családi vállalkozás éppen betörés áldozata lett. Amikor a helyszínre érkeztem, láttam a kétségbeesést a tulajdonosok arcán. Elvesztették az értékesített termékeik nagy részét, és ami még rosszabb, az üzletükben már nem érezték magukat biztonságban.

Ez az esemény mély nyomot hagyott bennem. Elgondolkodtam azon, hogy milyen hatalmas segítség lehetne egy megbízható, könnyen telepíthető és megfizethető biztonsági kamera rendszer. Így jött létre 2010-ben az Őrködő Webáruház.

Az Őrködő Webáruházban nem csak a legkiválóbb minőségű biztonsági kamerákat és kamera rendszereket találhatják meg, de a termékeink mögött álló szenvedélyt és elhivatottságot is. Minden egyes termékünk a személyes tapasztalatomra és szakértelmemre épül, hogy Önöknek a legmegbízhatóbb biztonsági megoldásokat kínálhassunk.

Hiszem, hogy mindenkinek joga van biztonságban érezni magát a saját otthonában és vállalkozásában. Az Őrködő Webáruházban az a küldetésünk, hogy ezt a jogot mindenki számára elérhetővé tegyük.

Köszönöm, hogy megosztottam Önökkel ezt a történetet. Remélem, hogy segít megérteni, miért olyan fontos számomra, hogy a lehető legjobb biztonsági kamerákat és szolgáltatásokat kínáljam Önöknek.

Üdvözlettel,

Bangó Mihály

Őrködő Webáruház alapítója, tulajdonosa

Webáruház készítés