Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Partnereink
Látogató számláló
2
9
8
3
5
1
5

Biztonsági kamera

Főkategória >Biztonsági kamera

Biztonsági kamera profi analóg AHD IP HD CVI Full HD felbontásban

Biztonsági kamera profi analóg AHD IP HD CVI Full HD felbontásban kültéri és beltéri kamerák vezeték nélküli kivitelben éjjellátó infra ledekkel vandál biztos vízálló fémházban kínáljuk vásárlóink számára

 

Az  éjjellátó funkcióval ellátott biztonsági kamerák biztosítja az éjszakai megfigyelést, DVR rögzítőhöz csatlakoztatva. A kameráink analóg és AHD, HD kivitelben kaphatóak, különböző felbontási tartományban. Időjárásnak ellenálló, kültéri és beltéri vízálló alumínium fémházban.

 

AHD Biztonsági Kamerák tulajdonságai: 1980X1080 HD felbontás, 23-42-72 infra led, 5X man Zoom. A modern kornak megfelelően vízálló kültéri fémházban, tökéletes képminőséget biztosít, így azonosításra alkalmas felvételeket készíthetünk a megfelelő DVR rögzítővel.

Analóg Kamera választékunkban a hagyományos kamera rendszerekhez csatlakoztatható kamerákat kínálunk önöknek. Analóg kamerák felbontási tartománya: 960H horizontális 650-800TV sor. Masszív vandálbiztos fémházban, kültéri és beltéri alkalmazási lehetősséggel.

 

A kamera kép minősége és részletessége a felbontásban jelentkezik, ugyanis minél nagyobb a kameránk felbontása, annál részletgazdagabb lesz a megjelenített kép. A kamerák felbontási tartománya, műszaki paraméterei: 800TVL 960H felbontás, 23-42-72 infra led, 5X man Zoom. Felbontási tartománya miatt csak a régi D1 DVR rögzítőkhöz csatlakoztatható.
HD CVI biztonsági kamera 1080P full HD felbontásban

HD CVI kamera a gyors technológia fejlődésnek köszönhetően, már Full HD felbontású HD-CVI analóg kamerákat is lehet kapni. Az 1920x1080-as felbontású analóg HD CVI kamerák, már élesebb képet képesek visszaadni az elődeinél. A HD-CVI kamerákhoz egy speciális rögzítő szükséges, amit CVR rögzítőnek hívunk.

Sokszor gondot okoz megfigyelő rendszerünk bővítésénél, hogy megfelelő kamerákat válasszunk

A választásnál lényeges szempontokat kell figyelembe vennünk! Elsődlegesen ellenőrizzük a meglévő felvevőegységünk ( DVR rögzítő, számítógépes DVR kártyánk ) felbontási tartományát, mi az, amit tud felbontásban kezelni. CIF, D1, AHD-L, AHD-M, CVI stb.

Tegyük fel magunknak a kérdést, mi az a látótávolság amit látni szeretnénk éjszaka éjjellátó kamerák segítségével?

  • 10-15 méter? ( 23-24 infra ledes a megfelelő választás )
  • 20-25 méter? ( 36 ledes a megfelelő választás )
  • 30-40 méter? ( 42 leddel ellátott a megfelelő )
  • 40-50 méter? ( 72 ledes a megfelelő választás )

Mi az a látószög, amire szükségem lehet, ha megfelelően látni szeretném a kiválasztott, megfigyelni kívánt területet?

Családi házaknál, általában 10 méter x 10 méteres alapterületnél elegendő a Fix 3.6 mm lencsével ellátott megfigyelő kamera 70 fokos látószöggel, 23 vagy 36 leddel ellátott kivitelben. A 15-20 méteres látótávolság, lencseállítás nélkül, elegendő az azonosításra és az esetleges rendszám olvasásra is.

Távoli kapubejárót vagy távolabbi tereptárgyat szeretnénk megfigyelni

Távolabbi 30-40-50 méter távolságra lévő események megfigyelésénél előtérbe kell helyeznünk azt, hogy a megfigyelő kamerák lencséjét állítani tudjuk. Az állítható lencsével tökéletesen meg tudjuk oldani ezt a problémát tekintettel arra, hogy a lencse állítással nem következik be minőségi képromlás.

A zoom lencse átlagosan 2.8 mm -től 12 mm -ig állítható, ami beállítástól függően látószög tartományban 70 fok és 40 fok között állítható.

Ár és akció az Őrködő Webáruházban

A kamerákat felbontás, tudás és infraledek száma szerint kategórizálódnak ár érték arányosan. Az Őrködő Webáruház legalacsonyabb jelenlegi akciós ajánlata 8500.-Ft.

  • AHD kameraBiztonsági kamera

  • Árak

  • AHD kamerák

  • Akciók

  • AHD biztonsági kamera

Az Őrködő webáruház állandó technikai és műszaki segítséget biztosít a vásárlói számára

Amennyiben elakadna a beállítások közben, vagy akár a kamera rendszer telepítésekor, az Őrködő webáruház munkatársai munkaidőben segít Önnek a probléma megoldásban.