Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Boltunk Hétfő-Péntek 10-18 óráig tart nyitva SZOMBAT-VASÁRNAP ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

ingyenes szállítás

15000Ft. VÁSÁRLÁS FELETT!

Partnereink
Látogató számláló
2
4
1
8
3
7
3

Biztonsági kamera

Főkategória >Biztonsági kamera

Biztonsági kamera profi analóg AHD IP HD CVI felbontásban

Kültéri és beltéri kamerák vezeték nélküli kivitelben, éjjellátó infra ledekkel, vandálbiztos vízálló fémházban kínáljuk vásárlóink számára

 

 A biztonsági kamerák éjjellátó funkcióval ellátva biztosítja az éjszakai megfigyelést, DVR rögzítőhöz csatlakoztatva. A kameráink analóg és AHD, HD kivitelben kaphatóak, különböző felbontási tartományban. Időjárásnak ellenálló, kültéri és beltéri vízálló alumínium fémházban.

 

AHD Biztonsági Kamerák tulajdonságai: 1980X1080 HD felbontás, 23-42-72 infra led, 5X man Zoom. A modern kornak megfelelően vízálló kültéri fémházban, tökéletes képminőséget biztosít, így azonosításra alkalmas felvételeket készíthetünk a megfelelő DVR rögzítővel.

Analóg Kamera választékunkban a hagyományos kamera rendszerekhez csatlakoztatható kamerákat kínálunk önöknek. Analóg kamerák felbontási tartománya: 960H horizontális 650-800TV sor. Masszív vandálbiztos fémházban, kültéri és beltéri alkalmazási lehetősséggel.

 

A kamera kép minősége és részletessége a felbontásban jelentkezik, ugyanis minél nagyobb a kameránk felbontása, annál részletgazdagabb lesz a megjelenített kép. A kamerák felbontási tartománya, műszaki paraméterei: 800TVL 960H felbontás, 23-42-72 infra led, 5X man Zoom. Felbontási tartománya miatt csak a régi D1 DVR rögzítőkhöz csatlakoztatható.


2 új
24 termék
Vezeték nélküli wifi kamera
3 új
19 termék
AHD biztonsági kamera
2 új
13 termék
Beltéri biztonsági kamerák
2 új
8 termék
Kültéri biztonsági kamera
2 új
11 termék
Full HD biztonsági kamerák
2 új
276 termék
IP kamera
4 termék
Rejtett kamera
9 termék
Álkamera


HD CVI kamera 1080P full HD felbontásban

HD CVI kamera a gyors technológia fejlődésnek köszönhetően, már Full HD felbontású HD-CVI analóg kamerákat is lehet kapni. Az 1920x1080-as felbontású analóg HD CVI kamerák, már élesebb képet képesek visszaadni az elődeinél. A HD-CVI kamerákhoz egy speciális rögzítő szükséges, amit CVR rögzítőnek hívunk.

Sokszor gondot okoz megfigyelő rendszerünk bővítésénél, hogy megfelelő kamerákat válasszunk

A választásnál lényeges szempontokat kell figyelembe vennünk! Elsődlegesen ellenőrizzük a meglévő felvevőegységünk ( DVR rögzítő, számítógépes DVR kártyánk ) felbontási tartományát, mi az, amit tud felbontásban kezelni. CIF, D1, AHD-L, AHD-M, CVI stb.

Tegyük fel magunknak a kérdést, mi az a látótávolság amit látni szeretnénk éjszaka éjjellátó kamerák segítségével?

10-15 méter? ( 23-24 infra ledes a megfelelő választás )

20-25 méter? ( 36 ledes a megfelelő választás )

30-40 méter? ( 42 leddel ellátott a megfelelő )

40-50 méter? ( 72 ledes a megfelelő választás )

Mi az a látószög, amire szükségem lehet, ha megfelelően látni szeretném a kiválasztott, megfigyelni kívánt területet?

Családi házaknál, általában 10 méter x 10 méteres alapterületnél elegendő a Fix 3.6 mm lencsével ellátott megfigyelő kamera 70 fokos látószöggel, 23 vagy 36 leddel ellátott kivitelben. A 15-20 méteres látótávolság, lencseállítás nélkül, elegendő az azonosításra és az esetleges rendszám olvasásra is.

Távoli kapubejárót vagy távolabbi tereptárgyat szeretnénk megfigyelni

Távolabbi 30-40-50 méter távolságra lévő események megfigyelésénél előtérbe kell helyeznünk azt, hogy a megfigyelő kamerák lencséjét állítani tudjuk. Az állítható lencsével tökéletesen meg tudjuk oldani ezt a problémát tekintettel arra, hogy a lencse állítással nem következik be minőségi képromlás. A zoom lencse átlagosan 2.8 mm -től 12 mm -ig állítható, ami beállítástól függően látószög tartományban 70 fok és 40 fok között állítható.

Ár és akció az Őrködő Webáruházban

A kamerákat felbontás, tudás és infraledek száma szerint kategórizálódnak ár érték arányosan. Az Őrködő Webáruház legalacsonyabb jelenlegi akciós ajánlata 8500.-Ft.

  • AHD kameraBiztonsági kamera

  • AHD kamerák

  • AHD biztonsági kamerák

  • Árak

  • Akciók

Az Őrködő webáruház állandó technikai és műszaki segítséget biztosít a vásárlói számára

Amennyiben elakadna a beállítások közben, vagy akár a kamera rendszer telepítésekor, az Őrködő webáruház munkatársai munkaidőben segít Önnek a probléma megoldásban.

Kapcsolat: Tel: 06 1 794-3775 Email: orkodowebaruhaz@gmail.com