Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Szűrés
Gyártó
Tipus
Garancia hónapokban
Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
2
2
9
0
Fizetési megoldás

IP kamera


IP kamera vezeték nélküli IP kamerák

IP kamera HD és Full HD felbontásban mobiltelefonról, számítógépről távoli elérésben is nézhető, követhető alacsony ár, megbízható minőség

 

 IP kamera kategóriában olyan vezetékes, valamint vezeték nélküli internet hálózathoz csatlakoztatható IP kamerák találhatóak, amik mind önállóan, mind rendszerbe összefűzve képesek élő felvételeiket külön kiegészítő egység nélkül internetre feltölteni.

A kamerák élő képét, akár a világ másik feléről is elérhetjük, akár számítógép segítségével, akár mobiltelefonnal. Az IP kamerák között megtalálhatóak fix állású készülékek, valamint mozgatható lencsével rendelkező kamerák is.

IP KAMERÁK WEBÁRUHÁZUNK KINÁLATÁBAN AKCIÓS BEVEZETŐ ÁR!- - - - IP KAMERÁK WEBÁRUHÁZUNK ÉS BOLTUNK KINÁLATÁBAN AKCIÓS BEVEZETŐ ÁR!


Sorrend:

-14%
PROVISION-PT838 ip kamera
Alap 28 990 Ft  24 990 Ft
 

Az IP kamerák előnyei

 

 1. Az IP kamerák digitálisan továbbítják a jelet a felvevőig, illetve a számítógépig, így nem okoz képminőségbeli jelromlást
 2. Nagy felbontású, éles kép/videó
 3. Könnyű telepítés
 4. Szabvány, szerelt kábelt használ (egyeneskötésű UTP kábel)
 5. Amennyiben van egy állandóan üzemelő számítógép, esetleg szerver, akkor nem szükséges külön felvevőt használnia.

 

IP kamerák telepítése és használata

 

 1. Az IP kamerát kössük össze a POE átalakítóval, IP kamera kábellel és az adapterrel, majd csatlakoztassuk a saját hálózatunkba (router)

 2. Nyissuk meg a CD tartalmát, majd telepítsük a programokat (IPCSearch, Hero speed CMS)

 3. Indítsuk el az IPCSearch programot, majd keressük meg az IP kameránkat
 4. Állítsuk be az IP címet és az átjárót a saját routerünk által kisztott DHCP tartományon belülre, hogy tudjuk saját hálózaton használni
 5. Nyissuk meg az Internet Explorert, írjuk be a kamerának megadott IP címét és már használhatjuk is
 6. A beállítások után fel is szerelhetjük a kamerát a kívánt helyre, a mellékelt csavarok és tiplik segítségével.

 

Az összes IP kamera elérhető távolról, azaz interneten keresztül a hozzá tartozó segédprogrammal, például:

 • Provision: Provision PnV (Csak okostelefonról és tabletről működik)
 • Acesee: xmeye (PC, laptop, okostelefon és tabletről működik)

 

A hálózati IP kamerák olyan eszközök, amelyeket a hálózatra csatlakoztatva lehet használni. Az IP kamerák általában Ethernet vagy WiFi kapcsolaton keresztül csatlakoznak a hálózathoz, és lehetővé teszik a videofelvétel rögzítését és a videó adatok továbbítását a hálózaton keresztül.

Az IP kamerák egyes típusai rendelkezhetnek biztonsági funkciókkal, mint például mozgásérzékelés vagy hangérzékelés, amelyek riasztást küldenek, ha valamilyen mozgás észlelhető. Emellett több kamera szinkronizálására is alkalmasak lehetnek, így lehetővé teszik a térfigyelő rendszerek megépítését.

 

A tulajdonságok és funkciók:

 

 1. Felbontás: Az IP kamerák lehetnek HD (High Definition) vagy Full HD felbontásúak, és egyre több kamera van 4K felbontással is.

 2. Lencse típusa: Lehetnek fix objektívvel vagy zoom objektívvel felszereltek, így lehetővé teszik a felhasználók számára a megfelelő látószög kiválasztását.

 3. Infra-vörös érzékelők: Lehetnek felszerelve infravörös érzékelőkkel is, amelyek lehetővé teszik a sötétben történő felvételkészítést.

 4. Adattárolási lehetőségek: Lehetnek felszerelve belső adattárolóval (például merevlemez) vagy támogathatják az SD-kártyák használatát, hogy az adatok közvetlenül az eszközön tárolhatók legyenek.

 5. Hálózati kapcsolat: Lehetnek WiFi-n vagy Etherneten keresztül csatlakozók, valamint támogathatják a mobilhálózatokat (4G/LTE), így lehetővé teszik a távoli hozzáférést az interneten keresztül.

 6. Távoli vezérlés: Az IP kamerák lehetővé teszik a felhasználók számára a távoli vezérlést a mobilalkalmazások vagy szoftverek segítségével, amelyekkel a felhasználók élőben követhetik az eseményeket, valamint riasztásokat kaphatnak.

Néhány tulajdonság az IP kamerákról:

 1. Felvételi módok: Általában különböző felvételi módokat támogatnak, például az időzített felvétel, a mozgásérzékeléses felvétel, a manuális felvétel és az állandó felvétel.

 2. Felhő alapú tárolás: Egyes típusok lehetővé teszi a felhő alapú tárolást, amely lehetővé teszi az adatok biztonságos és kényelmes tárolását.

 3. Hangrögzítés: Néhány típus lehetővé teszik a hangrögzítést is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a beszélgetések rögzítését is.

 4. Intelligens funkciók: Az IP kamerák általában rendelkeznek különböző intelligens funkciókkal is, például arc- és mozgásérzékeléssel, amely lehetővé teszi az eszközöknek, hogy csak a fontos adatokat rögzítsék és továbbítsák.

 5. Kompatibilitás: Altalában kompatibilisek a legtöbb közismert operációs rendszerrel, valamint a legtöbb böngészővel és mobilalkalmazással.

 6. Telepítési lehetőségek: Az IP kamerák lehetővé teszik a felhasználók számára a falra vagy mennyezetre való rögzítést, valamint a padlóra vagy asztalra való állítást is, így sokféle telepítési lehetőség közül lehet választani.

Az IP kamerák széles körben használatosak az otthoni és a vállalati biztonság területén, valamint az oktatás, az egészségügy és a kereskedelem területén is. Az IP kamerák lehetővé teszik a felhasználók számára a hatékonyabb és biztonságosabb megfigyelést, valamint a távoli hozzáférést az eszközökhöz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a kényelmes és hatékony felügyeletet.

 

IP kamerákIP kameraIP kamerák

 

Kapcsolat: 0620 379-2733

Email: orkodowebaruhaz@gmail.com