Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Kategóriák
Partnereink
Látogató számláló
3
0
3
2
2
6
1

Hírek és újdonságok blogbejegyzések - Őrködő Webáruház

A biztonság napjainkban kiemelt szerepet tölt be életünkben, legyen szó otthonról, irodáról vagy akár üzletről. A megfelelő megfigyelőrendszer kiválasztása nem csak a vagyontárgyak védelmét, hanem a család és az alkalmazottak biztonságát is szolgálja. A Hikvision TurboHD TVI 4 kamerás kamerarendszer egy olyan termék, amely minden igényt kielégít és segít megőrizni a nyugalom érzését. A Hikvision már régóta ismert és elismert márka a biztonságtechnikai iparban, ezért érdemes alaposabban megismernünk ezt a kitűnő terméket.

2023.03.07 15:28
Imou Ranger 2C beltéri forgatható wifi biztonsági kamera

Imou Ranger 2C forgatható wifi kamera

Az Imou Ranger 2C egy okos otthoni biztonsági wifi kamera, amely Wi-Fi kapcsolaton keresztül kommunikál a felhasználóval. Az Imou Ranger 2C kamera számos funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével könnyen felügyelheti otthonát, irodáját vagy bármely más helyet.

A kamera felbontása 1080p Full HD, és éjszakai látást is biztosít, így éjszaka is felügyelheti a kívánt területet. Az Imou Ranger 2C a mozgásérzékelési funkció segítségével értesítést küld a felhasználóknak, ha mozgást érzékel a lencse előtt. A felhasználók akár azonnal élőben is megtekinthetik a kamera által rögzített képet a telefonjukon, vagy akár távoli helyről is hozzáférhetnek az eszközhöz.

Az Imou Ranger 2C wifi kamera kamerának van egy beépített hangszórója és mikrofonja, így lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt is. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók a telefonjukról beszélhetnek a kamera előtt álló személlyel, vagy akár távoli helyről is kommunikálhatnak vele. Ez különösen hasznos lehet, ha a kamera be van állítva egy ajtó vagy kapu előtt.

Az Imou Ranger 2C kamerának van egy intelligens érzékelője, amely automatikusan rögzíti a képeket és videókat, amikor mozgást érzékel. Ezeket a felvételeket az eszközre is mentheti, vagy akár felhőalapú szolgáltatáson keresztül is tárolhatja. Az Imou alkalmazás segítségével egyszerűen beállítható a kamera, és könnyen kezelhetők a felvételek, valamint a kamerának a beállításai is.

Az Imou Ranger 2C kamera egy megbízható és praktikus megoldás otthoni biztonsági rendszerének kiegészítésére.

2019.07.01 14:19
Megérkezett Webáruházunkba a Mini mozgáskövető robotkamera!

Webáruházunkban bevezetésre került hosszas tesztelés után az újdonságnak számító mini mozgáskövető robotkamera.

2019.04 hó közepe felé kezdtük el tesztelni ezt a felhasználóbarát, és újdonságnak számító kamerát, ami az előtte elhaladó mozgást képes felismerni, és lekövetni.

Számunkra is meglepetést okozott, hogy milyen gyorsan reagál a mozgási eseményre, és ezt milyen jól követi. A képminősége 960P, ami az általánosan ismert 720P HD és a 1080P FullHD közötti tartományt biztosítja. Nagyon jól értékelhető képet készít, teljesen alkalmas arra, hogy közepes méretű lakás nappalijának felügyeletét ellássa.

A kamera mozgási eseményeket memóriakártyára tudja rögzíteni akár 32Gb-ot is kezel.

Fejlett okostelefonos alkalmazással távolról is könnyedén tudjuk vezérelni és forgatni, felvételeket az applikációból visszanézni és az E-Mailes riasztáson keresztül otthonunkat felügyelni.

A TERMÉK MEGVÁSÁROLHATÓ WEBÁRUHÁZUNKBAN!

Mini kamera

2017.05.29 19:33
KAMERA RENDSZERÉN KERESZTÜL ÉLŐBEN NÉZTE, HOGY KIRABOLJÁK

A mai napon interjút adtam a Tények (TV2) riporterének, aki bemutatott egy videót, amin az elkövető kirabol egy zálogházat. A felvételen is jól látszik, hogy az elkövető kihasználja az ajtótámaszték gyenge szerkezetét, ezt meglökve bejut az épületbe, és egy sapka segítségével megpróbál kitérni a kamerák látószögéből, hogy ne lehessen azonosítani.

 

 

A behatolásról és a rendőrök megérkezéséről készült felvétel:

 

 

 

2017.03.31 18:02
Kamera rendszer telepítésbe kezdtek a Németek a közterületeken

Kamera rendszer bővítésről és telepítéséről határozott a Német törvényhozás alsóháza a Bundestag 

 

A kormány javaslatára a Bundestag szélesítette és módosította az adatvédelmi törvényt az ámokfutó teroristák megfékezése érdekében. A módosításnak köszönhetően térfigyelő biztonsági kamerákat telepíthetnek a közhasznú magánterületeken, bevásárlóközpontokban, sportlétesítmenyekben, parkolókban, vonatokon és buszukon.

 

A rendszerek telepítését engedélyeztetni kell az adott tartományi adatvédelmi hivatalával az élet az egészség és a szabadság védelmének érdekét előtérbehelyezve.

 

Sz. orkodo

 

terfigyelo-kamerarendszer

 

 

2017.03.29 21:44
A bűnözők tartanak a térfigyelő kameráktól

Sikeres a térfigyelő kameraprogram Csongrád megyében, kevesebb bűncselekmény történik a bekamerázott településeken. Hódmezővásárhely, Makó, Szentes, - Lakosai kiemelt biztonságban érezhetik magukat a biztonsági kameráknak köszönhetően, A megyében további fejlesztést és bővítést terveznek, hogy a lakosság biztonságérzete növekedjen, és a bűncselekmények száma drasztikusan csökkenjen.

 

Sz. orkodo

 

terfegyelo-kamerak

2016.10.28 19:00
Megérkeztek a Hikvision HD Turbo kamerák Webáruházunkba!

Megérkezett az Őrködő Webáruházba a Hikvision termékcsalád!

 

2016.10.26-án egy jó hangulatban eltöltött üzleti tárgyalást követően, megállapodtunk a Hikvision hivatalos magyarországi forgalmazójával a termékcsalád bevezetéséről Webáruházunkba. A Hikvision egy jól ismert márka Európában, nem túlzás ha azt mondom, hogy az egyik vezető biztonságtechnikai gyártó. Teszteink alapján, a kamerák és rögzítők nagyszerűen beilleszkednek palettánkba minőségükkel, és megfizethetőségükkel, tehát összességében egy kiváló ár/érték arányú új termékcsaládot üdvözölhetünk a Hikvision márka alatt.

 

hikvision

 

Legfőbb célunk a szakértelmünk, hozzáértésünk megtartása, így próbáljuk minél jobban feltérképezni az új biztonsági kamerák és DVR rögzítők tulajdonságait, működésüket. Az eddigi tapasztalatok alapján a Hikvision HD-TVI technológia egészen forradalmi. A HD-TVI kamerák képe jobb, mint az AHD kameráké, nem véletlen a TurboHD elnevezés. A 720p-s Hikvision kültéri kamera, minőségben és árban az egyik legjobb termékünk lett ezáltal. 

 

walisec

 

Viszont új AHD kamerával is bővül kínálatunk, amely a WALISEC márka alatt fut. A felbontása 1280x720 lesz, tehát 720p-s képet alkot, amely mondhatni már elvárás egy komolyabb biztonsági kameránál. Hasonlóan a Hikvisionéhoz, a WALISEC termékei is minőségiek, a Webáruházunkba már természetes, hogy csak tesztek után kerülnek fel az új áruk, tehát egy magas elvárású vizsgán kell átesniük.

 

kameraszett

 

Terveink között szerepel egy olyan új kamerarendszer szett kialakítása, amely kompakt, egyszerű, mindent tartalmaz, és mindez egy dobozban összeszedve. Tartalmazza a biztonsági kamerát/kamerákat, a rögzítőt, a HDD-t, a komplett, készre szerelt kábelt/kábeleket, és a szükséges kellékeket (egér, tápkábel, stb.). Ezt a projektet minél hamarabb szeretnénk elkészíteni vásárlóink számára, így célszerű figyelni az oldalunkat, a Hírek és újdonságok menüpontot!

 

Folytatás következik...

 

2016.09.19 16:23
Budapesti biztonságtechnikai kiállítás, professzionális kamera rendszerek bemutatója

SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás, Konferencia

 

 

2016.09.16.-i kora őszi látogatásunk a gyártók által megrendezett kamerák és kamera rendszerek kiállításán. Nem kapkodtuk el a látogatás időpontját, kb. 11 óra magasságában érkeztünk a kiállítók standjaihoz, ahol először a bőség zavara fogadott minket, mint a kisgyerekek az édességboltban, ide-oda rohangáltunk a pultok között.

 

securiforum kiallitas

 

A helyszínen rengeteg új gyártó és márka jelent meg, többségét nem is ismerve, számos újdonsággal és érdekes elképzeléssel. Ami minket érdekeltté tett természetesen a kamerák és kamera rendszerek voltak, de nyitottak voltunk új kategóriák felé is, mint például a kerítésvédelem, annak technikája és kivitelezése. Számos kaputelefonnal, jelzőberendezéssel és egyéb biztonságtechnikai termékkel találkoztunk, amelyek a közeljövőben érdekessé válhatnak vevőink számára is akár.

 

securiforum kiallitas3

 

Középen a rendezvény főtámogatója, a Dahua termékei voltak láthatóak. Véleményem szerint nyugodtan kijelenthető, hogy a legfejlettebb és legújabb technológiával ellátott kamerák itt voltak elérhetőek. Például a halszem optikás, nagylátószögű 12 megapixeles kamera, amely tökéletes pénztárak, kasszák felé helyezve. Szintén nagylátószögű panoráma kamera, nagy helyiségek megfigyelésére. Távolról irányítható hőkamera, amely 3km-ig képes kivehető képet biztosítani. A Dahua kiváló minőségű, strapabíró termékeket állít elő, amely láthatóan felveszi a versenyt a többi gyártóval, sőt, talán még meg is haladja a jelenlegi technológiájukat.

 

securiforum kiallitas2

 

Számunkra a második legérdekesebb megállót, a Hikvision jelentette. A termékeivel már régóta szemeztünk, hiszen megfizethető, mégis nagyszerűen kivitelezett kamerákról beszélünk. A jelenlegi Provision gyártmányok kiegészülhetnének a Hikvision termékcsaláddal, ezzel bővítve kínálatunkat.

 

2016.07.02 13:59
Áraink megreformálása

Új árak az Őrködő Webáruháznál!

 

2016. 07.01-től új árak léptek érvénybe Webáruházunkban, amelyek a piac legversenyképesebb eladási összegét kínálják kedves ügyfeleinknek. A minőség és a megfizethetőség párosult boltunkban, így július hónaptól Ön is megtalálhatja a számára kedvező kültéri, beltéri AHD kamerarendszer, IP kamera, és DVR rögzítő termékeinket.

 

A megváltozott árak:

 

A csökkentések kamera rendszereinkre vonatkoznak, amely magában foglalja a DVR rögzítőt, a biztonsági kamerát / kamerákat, a kábelt és a kiegészítőket. Az új árak semmilyen hatással sincsenek a minőségre, ugyanazt a prémium színvonalat nyújtjuk vásárlóinknak.

 

Az 1 kamerás rendszertől egészen a 8 kamerásig kedvezünk vevőinknek, van ahol akár 40%-os árcsökkenést is tapasztalhat. A lista még nem teljes, több termékünkre is várható még kedvezőbb ár.

 

 

kamerarendszer leárazás

Nem csak a megfizethetőség javul!

 

A későbbiek folyamán Webáruházunk átalakul, a termékekhez még részletesebb leírás, és felhasználó-barát útmutató is társul majd videó és szöveg formájában, természetesen ingyen. A kamerarendszereknél szerelési videók készülnek, amely segítik majd ügyfeleinket a önálló szerelésben, telepítésben. Bemutatók érkeznek autós kamera, megfigyelő kamera, digitalizáló, kaputelefon és sportkamera termékeinkhez, hogy kiválasztás előtt megtudja annak paramétereit, formáját, funkcióit, így ne érje meglepetés a kézbevételnél.

 

Folytatás következik...

 

 

2016.06.24 13:30
China Smart Expo

Meglátogattuk a budapesti China Smart Expo kiállítást!

 

2016.06.14-én meglátogattuk a Budapesten megrendezett China Smart Expo kínai kiállítást, ahol videókamerás megfigyelőrendszereket, kamerarendszereket vettünk górcső alá, minőség, ár és érték arány tekintetében.

 

Két kiállítóval találkoztunk, akik kamerarendszerek gyártásával és forgalmazásával foglalkoznak és keresnek üzleti partnereket, termékeik értékesítéséhez. Az első megállónk az Ansjer Electronics Co., Ltd.-hez vezetett.

 

kiállítás

 

Ennél a standnál egy nagyon kedves és intelligens, angolul kommunikáló, szakmailag magas szinten képzett hölgy várt minket, aki bemutatta az általuk gyártott készre szerelt IP kamerarendszereket, AHD kamerarendszereket, és DVR rögzítőket. Számunkra a legérdekesebbek a komplett kamerarendszer csomagok voltak, amik tartalmazták a 4 és 16 darabos kamerát, valamint a felvevő egységet, a hozzá tartozó tápot és a 18 méteres videókábelelet. Ezek a szettek azért is tetszettek, mert ez konkrétan a végfelhasználók számára készültek, igazából nem igényel az üzletek és boltok számára plusz szerelési feladatokat.

 

És még csak most jön a java!

 

A második standon többet kaptunk, mint vártunk. A Yantai High Link Imp. Exp. Co.,Ltd-től egy fiatal úriember várt minket (nevét nem írnám le, mert kínai névjegykártyát adott, de valahogy így néz ki: kicsi házikó, vonal, tető, kígyójel, sárkány). Itt már igénybe vettük a számunkra ingyenesen biztosított kínai nyelvtolmácsot, aki meglepetésünkre tökéletesen beszélt magyarul (és gondolom kínaiul is). A teljesség igénye nélkül, a kiállító több száz termékükből, ami a biztonságtechnikával kapcsolatos, bemutatott nekünk különböző felbontású, a legújabb technológiának megfelelő AHD és IP kamerákat, és kamerarendszereket. Kipróbálhattuk a mobiltelefonról vezérelhető robotkamerákat, az applikációval  kezelhető kaputelefonokat és technika legmodernebb vezetéknélküli riasztóberendezéseit...

 

Biztonságtechnikai kiállítás 2

 

 

A pozitív tapasztalatok alapján, reméljük hogy az itt látott, és számunkra bemutatott termékeket sikerül a magyar piacra is bevezetnünk, és palettánkat bővítenünk. A tárgyalásokat még idén megkezdjük a fenti cégekkel. Folytatás következik...