Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Szűrés
Gyártó
Tipus
Partnereink
Látogató számláló
2
9
9
5
7
6
8

Álkamera


Álkamera dummy kamera kategóriánkban megtalálhatóak olyan olcsó álkamerák, amik kinézetre szinte teljesen megegyeznek valódi biztonságtechnikai társaikra. Megtévesztésig hasonlítanak az eredetire!

 

Az álkamera  más néven kamu kamera nagy eséllyel elhárítja az esetleges nem kívánt látogatókat, hiszen látványa visszatartó hatású. A lehető legeredményesebb használat érdekében, egyes készülékek elemmel kiegészíthetőek, aminek köszönhetően villogó, foszforeszkáló LEDek lesznek éjszaka láthatóak.

 

Miért is választjuk az olcsó kamu kamerát, álkamerákat az eredeti helyett

 

Sokan nem engedhetik meg maguknak a drága kamera rendszereket, viszont szeretnék magukat és értékeiket viszonylagos biztonságban tudni. Nagyon sok helyen nem lehetséges biztonsági rendszer kiépítése, mert nincs áramellátás, vagy a védendő érték nem jelentős, itt a cél az elrettentés.

 

Szerelés, beüzemelés, telepítés

 

  • Az álkamerák felszerelése nem igényel különös nagy szaktudást, a dobozban minden megtalálható ( 3 db. csavar tiplivel ) csak egy fúrógép kell amivel a furatokat kialakítjuk, és már rögzíthetjük is a dummy kamera tartóját.

 

  • Az álkamera villogóledjeinek aktiválásához távolítsuk el a burkolatot és helyezzük be az elemeket. Mást nem kell tennünk, mert így már aktiváltuk is a LEDeket.

 


Sorrend:


Álkamerák az Őrködő.hu webshop kínálatában

Az álkamerák kiválóan alkalmasak arra, hogy biztonságosabbá tegyék az Ön otthonát, miközben gazdaságos áruk miatt jóval kevesebbe kerülnek a valódi kameráknál. A kínálatban számos modell található meg, így mindenféle felhasználási módra ideálisak.

Milyen előnyökkel rendelkezik egy álkamera?

Az álkamera a látható védelmi eszközök közé tartozik, mivel a behatolások egy részét már amiatt meghiúsítja, mert messziről felismerhető. Egyedi kinézete kétséget sem hagy afelől, hogy a területet vagy épületet biztonsági rendszer védi, így a rossz szándékú látogatók közül sokan inkább olyan célpontot választanak, ahol nem láthatók kamerák.

A fentiek miatt Önnek a telepítés során ügyelnie kell arra, hogy a felszerelt ál kamera minél jobban látható maradjon, és lehetőleg ne takarja el semmi. Gyakran a védelem része a pirosan villogó led is, ami még jobban felhívja a szemlélő figyelmét a működő rendszerre. A napelemes álkamera modellek esetében a ledet a nap energiája működteti, más típusoknál azonban figyelnie kell arra, hogy rendszeresen kicserélje a villogásért felelős elemeket.

Mire nem való és mire használhatunk egy álkamerát?

Az álkamerák esetében fontos megjegyezni egy tényt, mely szerint ezek a termékek nem rendelkeznek a valódi biztosági kamerák tulajdonságaival. Emiatt nem tudnak képet továbbítani, így nem is szerelhetők össze egy asztali DVR rögzítő egységgel.

Bár kábel csatlakozik hozzájuk, ez is csak a megtévesztés része, így például egy kültéri kamu kamera esetén Önnek annyi a dolga, hogy a terméket felszerelve, a kábel végét elrejtse valami mögött. Így úgy fog látszani, hogy a vezeték valóban a biztonsági rendszer része, ami nehezen lenne elmondható egy szabadon lógó kábeldarabról.

Egy biztonsági álkamera tehát csupán a látható védelmet erősíti azzal, hogy megtéveszti a rablókat, tolvajokat és más rosszhiszemű embereket. Mivel az álkamera árak jóval alacsonyabbak a valódi analóg CCTV vagy IP kamera áraknál, így kiváló ár/érték arányú megoldást jelentenek a védelmi rendszer részeként.

Hol használható fel egy álkamera?

Az álkamera kültéri és beltéri használatra is megfelelő, de otthonoknál inkább a kültéri álkamera modellek kedveltek. Ennek oka az, hogy a fő cél a behatolók elriasztása, a házon belül pedig jellemzően az ott lakók tartózkodnak. Más lehet a helyzet a munkahelyek nyilvánosság előtt megnyitott részeinél, ahol egy mozgásérzékelős álkamera segíthet visszatartani a nem megfelelő viselkedést.

Arra, hogy pontosan hova célszerű kitenni egy álkamerát, nincs aranyszabály, de Ön valószínűleg érzi azt, hogy mit szeretne védeni a háza, telke vagy cége környékén. Mivel többféle típus létezik, ezért teljesen le lehet fedni a teljes területet ezekkel a biztonsági termékekkel.

A klasszikus és a csőkamera típusok a legjobbak arra, hogy egyféle irányba nézve mintegy szuggerálják a rossz szándékú látogatóknak, merre ne menjenek. A dome kamerák azt sugallják, hogy a teljes terület megfigyelés alatt áll, a felfüggeszthető modellek pedig akár lámpaoszlopok vagy ereszek sarkára is kitehetők.

Amennyiben az álkamerák iránt érdeklődik, vegye fel a kapcsolatot az Őrködő.hu webshop ügyfélszolgálatával, ahol készséggel segítünk kiválasztani az Önnek legjobb típusokat!

álkamera álkamerák dummy kamera

Népszerű típusok:

Vonzó akciós ára miatt a vásárlóink kedvence: 

ORNO piros villogó ledes ezüst színű álkamera OR-AK-1208/G

 

Az álkamerák nagytestvére, brutális kinézet, kidolgozott forma:

ORNO profi kültéri dome PTZ álkamera villogó LED 

 

  • Kamu kamera

    álkamera álkamerák dummy kamera
  • Dummy kamera

 

 

Telefonos kapcsolat:    Tel: 06 1 794-3775  

Email: orkodowebaruhaz@gmail.com