Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Szűrés
Gyártó
Tipus
Partnereink
Látogató számláló
3
0
9
5
4
4
6

Álkamera


Álkamera: Olcsó és Megbízható Biztonsági Megoldás

Az álkamera a biztonsági rendszerek olcsó és hatékony alternatívája. Kinézetre szinte teljesen megegyeznek a valódi biztonsági kamerákkal, így ideális választás lehet otthonok, irodák és üzletek számára. Az álkamerák használata jelentősen csökkentheti a betörések és a lopások kockázatát, anélkül, hogy nagy összegeket kellene költeni a biztonsági rendszerre.


Sorrend:

prev
12
next


prev
12
next

Miért választjuk az álkamerát a drágább biztonsági kamerák helyett?

 

Az álkamerák fő előnye, hogy olcsóbbak, mint a hagyományos biztonsági kamerák, miközben ugyanolyan elrettentő hatással bírnak. Az álkamera használata csökkentheti a betörések és a lopások kockázatát, anélkül, hogy nagy összegeket kellene költeni a biztonsági rendszerre. Az álkamerák telepítése egyszerű és gyors, nem igényelnek bonyolult bekötést vagy programozást, így bárki könnyedén telepítheti őket.

 

Álkamera Szerelés, Beüzemelés, Telepítés: Egyszerű és Gyors

 

Az álkamerák telepítése egyszerű és gyors. Nem igényelnek bonyolult bekötést vagy programozást, így bárki könnyedén telepítheti őket. Az álkamerák általában elemmel működnek, így nincs szükség áramforrásra a telepítés helyén.

 

Álkamerák Széles Választéka az Orkodo Webshopban

 

Az Orkodo webshopban széles választékban kínálunk álkamerákat. Kínálatunkban megtalálhatóak bel- és kültéri modellek, valamint különböző formájú és méretű álkamerák, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Vásároljon álkamerát webshopunkban, és tegye otthonát, irodáját vagy üzletét biztonságosabbá!

 

Az álkamerák használata nem csak a költségek csökkentésében segít, hanem abban is, hogy a tulajdonosok nyugodtabban aludjanak, tudván, hogy otthonuk,irodájuk vagy üzletük védett. Az álkamerák használata a betörők számára azt a látszatot kelti, hogy a helyszínen aktív biztonsági rendszer működik, ami elrettentő hatással bír.

 

Álkamera: A Megfelelő Választás

 

Az álkamera a megfelelő választás lehet, ha költséghatékony, mégis hatékony megoldást keres a biztonság növelésére. Az álkamerák használata jelentősen csökkentheti a betörések és a lopások kockázatát, anélkül, hogy nagy összegeket kellene költeni a biztonsági rendszerre.

 

Az Álkamera: Egy Hatékony Elrettentő

 

Az álkamera használata a betörők számára azt a látszatot kelti, hogy a helyszínen aktív biztonsági rendszer működik. Ez elrettentő hatással bír, és csökkenti a betörések és a lopások kockázatát.

 

Az Álkamera: A Biztonság Költséghatékony Módja

 

Az álkamera a biztonsági rendszerek költséghatékony alternatívája. Az álkamerák használata jelentősen csökkentheti a betörések és a lopások kockázatát, anélkül, hogy nagy összegeket kellene költeni a biztonsági rendszerre.

álkamera álkamerák dummy kamera

Népszerű típusok:

Vonzó akciós ára miatt a vásárlóink kedvence: 

ORNO piros villogó ledes ezüst színű álkamera OR-AK-1208/G

 

Az álkamerák nagytestvére, brutális kinézet, kidolgozott forma:

ORNO profi kültéri dome PTZ álkamera villogó LED 

álkamera álkamerák dummy kamera

 

 

Telefonos kapcsolat:    Tel: 06 1 794-3775  

Email: orkodowebaruhaz@gmail.com