Termék részletek


Álkamera csomag 3 darab IN11G napelemes álkamerával

Álkamera csomag 3 darab IN11G napelemes álkamerával
 • Álkamera csomag 3 darab IN11G napelemes álkamerával
 • Álkamera csomag 3 darab IN11G napelemes álkamerával
Alap ár: 16 470 Ft 
ár: 16 470 Ft
Gyártó:
Europe
Tipus:
IN11G-X3
Garancia hónapokban:
12
Szállítási költség:
1490
Szállítási idő:
1

Álkamera csomag három darab IN11G napelemes kamu kamerával

 

A biztonsági kamerák általában az egyik leghatékonyabb "betörésgátló" eszközök, ugyanis ha a bűnöző látja, hogy egy ingatlanra kamera van felszerelve, nagyobb a lebukás veszélye, így inkább tovább áll - az álkamerák felhasználása is ezen elgondoláson alapul, ugyanis kinézetük megegyezik egy valódi kameráéval. Segítségükkel nem csak megspórolhatjuk egy teljes rendszer kiépítésének a díját, de olyan helyekre is felszerelhetjük, ahol egy valódi kamera üzemeltetése jogi problémákat okozna.

A csomag megvásárlásával kedvezőbb áron juthatsz hozzá három darab IN11G napelemes álkamerához, így nagyobb területet tudsz biztonságban tartani!

A szett három darab IN11G álkamerát tartalmaz, a kamera legnagyobb előnye, hogy napelem panellel rendelkezik, mely a Nap energiájának segítségével tölti a behelyezett akkumulátorokat (nem tartozék), így nincs szükség hetente-havonta elemet cserélni. A kamera elején egy led található, mely folyamatosan villog, ezzel jelezve, hogy éppen "működik". Az állítható konzolnak, és a tartozék csavaroknak köszönhetően könnyedén felszerelhető szinte bárhova.

 

Csomag tartalma:

3 db IN11G napelemes álkamera

3 db CCTV matrica

csavarok, tiplik

 

 • Gyártói Cikkszám
  IN11G-X3
  Raktárkészlet
  3 db
  Cikkszám
  IN11G-X3
Webáruház készítés