Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Szűrés
Gyártó
Tipus
Garancia hónapokban
Partnereink
Látogató számláló
3
0
3
4
8
1
1

Vezeték nélküli wifi kamera

Főkategória >Biztonsági kamera >Vezeték nélküli wifi kamera

Vezeték nélküli wifi kamerák SD kártyás rögzítéssel APP kapcsolattal 

Egy kamerával rendelkező készülékektől kezdve, egészen a nyolc kamerás profi rendszerekig kínáljuk vásárlóinkszámára termékeinket A vezeték nélküli kamerák egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell helyet, és időt biztosítanunk a kábelek bevezetésére, valamint szükség esetén könnyedén áthelyezhetjük a kamera egységeket anélkül, hogy a kábelek méretével, helyével akadályokba ütköznénk. A Wifi kamerák csak 2,4Ghz hálózaton keresztül működnek!

 

Vezeték nélküli wifi kamera előnyei

Nem kell külön vezetéket a rögzítő és a felvevő közé kihúzni, csak egy adapterrel kell a kamerákat megtáplálni, vezeték nélkül is képes HD felbontásra.

 

SD kártyás kamerák előnyei 

Az alacsony felbontásnak köszönhetően több napos felvételt tudnak tárolni akár egy 16GB-os kártyán. Nem kell külön rögzítő egység, ugyanis a kamerába kell berakni az SD kártyát. Könnyű és egyszerű telepítés.

 

Vezeték nélküli és SD kártyás kamerák telepítése

A mellékelt csavarok és tiplik segítségével szereljük fel a kívánt helyre, majd állítsuk az optikát a megfelelő irányba. Az igény szerint vásárolt merevlemezt vagy SD kártyát szereljük be a készülékbe, majd formázzuk meg (amennyiben nálunk vásárolja meg, abban az esetben ezt megcsináljuk Ön helyett)! Helyezzük feszültség alá a mellékelt adapterekkel a felvevőt és a kamerát-kamerákat és már működik is a kamerarendszer.


Sorrend:

prev
12
next

-5%
-10%
V380 Beltéri forgatható Wifi kamera
10 990 Ft  9 900 Ft
Nincs raktáron

prev
12
next

Vezeték nélküli wifi kamerák az Őrködő.hu webshop kínálatában

Az összes kameratípusnak megvannak a kedvelői, de abban mindenki egyetért, hogy a wifi kamera napjaink egyik legkényelmesebben és leginkább sokoldalúan használható terméke. Szinte felsorolni is nehéz, hányféle típus létezik belőlük, kezdve a kültéri wifis kamera modellekkel, bezárva a wifi mini kamera típusokkal.

Mire használható egy wifis kamera?

Ha két szóval kellene válaszolni erre a kérdésre, akkor szinte mindenre. A vezetéknélküli kamera típusokból léteznek olyan modellek, melyek beltérre valók. Léteznek olyanok, melyeket a kültéri felhasználásra terveztek. Természetesen létezik már vezeték nélküli mini rejtett kamera is, amely szintén kihasználja a drótnélküli üzemmód előnyeit.

Az tévhit, hogy egy wifi kamera rendszer kevesebbet tud a klasszikus, vezetékrendszerrel működő változatoknál. A wifi az csak az adattovábbítás egy kényelmes módja, ahol a levegőben terjedő rádióhullámok hordozzák az információt, és ez nincs hatással a rendszer elemeire. Egy wifi kamerarendszer esetében is létfontosságú a minőségi hardver, legyen szó akár a felvételért felelős eszközért, akár a tároláshoz használt adathordozóról. Ez utóbbi egy vezeték nélküli kamera rendszer esetében nagyon sokrétű lehet, hiszen a biteket elmenthetjük memóriakártyára, merevlemezre vagy valamilyen távoli adatrögzítő egységre. Sőt, akár az interneten keresztül is nyomon követhetjük, mi zajlik éppen az otthonunkban vagy a vállalkozásunkban.

A wifi IP kamera nagyon könnyen felszerelhető, melyhez a szükséges eszközöket a csomagolás tartalmazza. Csupán rögzíteni kell az egységet a kiválasztott helyre, gondoskodni az energiaellátásról, opcionálisan elvégezni az adattároló behelyezését és a biztonsági rendszer már működőképessé is válik. Természetesen a kültéri kamera wifi kapcsolódással ugyanannyira védendő, mint egy vezetékes változat, érdemes arra is gondolni, hogy az esetleges behatolók ne érhessék el.

Melyik az ideális wifi kamera?

Hogy melyik az ideális kamera wifi csatlakozással, azt minden esetben a felhasználási mód, a védendő terület adottságai és az Ön személyes preferenciái határozzák meg. Az Őrködő.hu webshop kínálatában sokféle vezeték nélküli wifi kamera érhető el. Ezek mindegyike részletes adatlappal rendelkezik, melyeket megnyitva elolvashatja az adott modell műszaki jellemzőit, leírását és megtekintheti a képeket.

Érdemes a képekre kattintva megnyitni a mini galériát, mely rendszerint többféle szögből mutatja be a wifis kamera megjelenését. Ezzel Ön már akár az otthonában ülve is el tudja majd képzelni, hogy fog kinézni a kamera a rendeltetési helyére felszerelve. Szintén ezen az oldalon van feltüntetve az infó a garanciáról, az oldal alján pedig hasonló termékeket listáz a rendszer. Ez a funkció akkor jön jól, ha Önnek már van valamilyen elképzelése a kameráról, és szívesen körül nézne a hasonló wifi kamerák között.

Amennyiben nem tud dönteni az Őrködő.hu webshop kínálatában található modellek között, küldjön egy üzenetet az ügyfélszolgálatunknak, és szívesen segítünk kiválasztani a felhasználási módnak legjobban megfelelő terméket!

Az Őrködő webáruház állandó technikai és műszaki segítséget biztosít a vásárlói számára

vezeték nélküli kamera

 

Amennyiben elakadna a beállítások közben, vagy akár a kamera

 rendszer telepítésekor, az Őrködő Webáruház munkatársai munkaidőben segít Önnek a probléma megoldásában.

 

 

Kapcsolat:    Tel: 06 1 794-3775