Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Boltunk Hétfő-Péntek 10-18 óráig tart nyitva SZOMBAT-VASÁRNAP ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

ingyenes szállítás

15000Ft. VÁSÁRLÁS FELETT!

Szűrés
Gyártó
Tipus
Garancia
Partnereink
Látogató számláló
2
4
1
9
3
7
6

Vezeték nélküli wifi kamera

Főkategória >Biztonsági kamera >Vezeték nélküli wifi kamera

Vezeték nélküli wifi kamerák SD kártyás rögzítéssel APP kapcsolattal 

Egy kamerával rendelkező készülékektől kezdve, egészen a nyolc kamerás profi rendszerekig kínáljuk vásárlóinkszámára termékeinket A vezeték nélküli kamerák egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell helyet, és időt biztosítanunk a kábelek bevezetésére, valamint szükség esetén könnyedén áthelyezhetjük a kamera egységeket anélkül, hogy a kábelek méretével, helyével akadályokba ütköznénk.

 

Vezeték nélküli wifi kamera előnyei

Nem kell külön vezetéket a rögzítő és a felvevő közé kihúzni, csak egy adapterrel kell a kamerákat megtáplálni, vezeték nélkül is képes HD felbontásra.

 

SD kártyás kamerák előnyei 

Az alacsony felbontásnak köszönhetően több napos felvételt tudnak tárolni akár egy 16GB-os kártyán. Nem kell külön rögzítő egység, ugyanis a kamerába kell berakni az SD kártyát. Könnyű és egyszerű telepítés.

 

Vezeték nélküli és SD kártyás kamerák telepítése

A mellékelt csavarok és tiplik segítségével szereljük fel a kívánt helyre, majd állítsuk az optikát a megfelelő irányba. Az igény szerint vásárolt merevlemezt vagy SD kártyát szereljük be a készülékbe, majd formázzuk meg (amennyiben nálunk vásárolja meg, abban az esetben ezt megcsináljuk Ön helyett)! Helyezzük feszültség alá a mellékelt adapterekkel a felvevőt és a kamerát-kamerákat és már működik is a kamerarendszer.


Sorrend:

prev
12
next

-25%
-37%

prev
12
next

vezeték nélküli kamera

Az Őrködő webáruház állandó technikai és műszaki segítséget biztosít a vásárlói számára

Amennyiben elakadna a beállítások közben, vagy akár a kamera rendszer telepítésekor, az Őrködő Webáruház munkatársai munkaidőben segít Önnek a probléma megoldásában.

 

 

Kapcsolat:    Tel: 06 1 794-3775 

Email: orkodowebaruhaz@gmail.com