Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Szűrés
Gyártó
Tipus
Garancia hónapokban
Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
6
9
5
0
Fizetési megoldás

Memóriakártya pendrive

Főkategória >Számítástechnika >Memóriakártya pendrive

Memóriakártya, pendrive tárhely eszközök kategóriája

A memóriakártya olyan kis, hordozható adattároló eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tárolják és hordozzák a digitális adatokat, mint például fényképek, videók, zenei fájlok és dokumentumok. Használatának előnyei közé tartozik a könnyű hordozhatóság, a nagy adattárolási kapacitás, a gyors adatátvitel és az egyszerű adatátvitel más eszközökhöz, például számítógépekhez, okostelefonokhoz és táblagépekhez.

A memóriakártyák használata széles körben elterjedt digitális eszközöknél, mint például menetrögzítő autós kameráknál, okostelefonoknál, wifi kameráknál. A Class 10 sebességi besorolás azt jelenti, hogy a kártya elég gyors ahhoz, hogy nagy mennyiségű adatot gyorsan írjon és olvasson, alkalmas arra, hogy kiváló minőségű videofelvételeket rögzítsen és tároljon.

A pendrive használata sokféle célra alkalmazható. Lehet használni az adatok biztonsági mentésére, adatok átvitelére, személyes dokumentumok vagy fájlok tárolására, programok telepítésére és futtatására, vagy akár az operációs rendszer telepítésére is.


Sorrend:


Memóriakártya, memória bővítő, memória bővítés, microSD, microSDHC, SDHC, SD, SD kártya, SDHC kártya, SD memóriakártya, SDHC memóriakártya, autós kamera kártya, tárhely, memóriakártya, SDHC microSD memóriakártya, pendrive, USB pendrive

 

Kapcsolat:

Tel: 06 1 794-3775 és 06-70 312-1617

Email: orkodowebaruhaz@gmail.com