Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Szűrés
Gyártó
Tipus
Garancia hónapokban
Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
2
2
8
5
Fizetési megoldás

AHD biztonsági kamera

Főkategória >Biztonsági kamera >AHD biztonsági kamera

AHD biztonsági kamera 1280X720P , 1920X1080P , valamint 2592x1944 felbontásban, ami utoléri az IP kamerák felbontási tartományát és képminőségét

 

AHD biztonsági kamera jelentése és értelmezése: Analóg HD, azaz analóg jelen keresztül HD felbontásban láthatjuk az élő képet. A technika fejlődésének köszönhetően, kamera segítségével, akár egy rendszámot is felismerhetünk 15-20 méteres távolságból. Az AHD 1280x720-as 1920x1080-as és 2592x1944-es felbontásnak köszönhetően, egy igen részlet gazdag videó képet kapunk a valóságból. A kép megjelenítés csak az erre alkalmas DVR eszközöken lehetséges, régebbi készülékek nem tudják ezt a magas tartományt produkálni.


Sorrend:

 

Cseréljük le régi elavult analóg kameráinkat AHD biztonsági kamerákra 

Az AHD biztonsági kamera tökéletes választás azok számára, akik ár és értékarányosan szeretnének jó minőségű biztonsági kamerát vásárolni, vagy meglévő megfigyelő rendszerükhöz újat beszerezni. A kamerák felszerelése és cseréje egyszerűen elvégezhető a hagyományos BNC csatlakozási pont, valamint a táp csatlakozóknak köszönhetően.

 

Szereljük le a régit, és egyszerűen illesszük a helyére az újat, csatlakoztassuk a táp és a videó csatlakozókat és már indulhat is a felvétel.

 

Digitális Videó Rögzítő és az AHD kamerák összehangolása és beállítása

Tudnunk kell, hogy a régi DVR rögzítők felbontási tartománya általában D1 CVB, ami nem tudja kezelni az AHD kamera magas felbontási tartományát, ebben az esetben a DVR rögzítőt is le kell cserélni, vagy ha nem akarunk készüléket cserélni, a kamerát kell átállítani a megfelelő formátumra.

Az AHD biztonsági kamerák a legújabb technológiát használják, hogy segítsék Önt a biztonsági kihívások kezelésében. Ezek a kamerák lehetővé teszik, hogy szemmel tartsa az otthonát, az irodáját, vagy bármely más területet, amely fontos Önnek. Az AHD kamerák kristálytiszta képet és kiváló minőségű videókat rögzítenek, így Ön mindig pontosan látja, mi történik a környezetében. Az éjjellátó funkció segítségével még a legrosszabb fényviszonyok között is megfelelően rögzítik az eseményeket.

Ezek a kamerák kiváló minőségű anyagokból készülnek, így időjárástól függetlenül bármilyen környezetben működnek. Emellett egyszerűen telepíthetőek, és könnyen kezelhetőek a távoli megfigyelési szolgáltatásoknak köszönhetően. Az AHD biztonsági kamerák a legjobb választás, ha biztonságot szeretne biztosítani otthonában vagy irodájában. Hagyja, hogy ezek a kamerák gondoskodjanak az Ön biztonságáról!

Tökéletes megoldást nyújtanak azoknak, akik szeretnének megőrizni a biztonságot és a nyugalmat otthonukban vagy munkahelyükön. Az AHD technológia nagyobb felbontást és jobb minőséget kínál, mint a hagyományos analóg kamerák, így a rögzített képek és videók sokkal élesebbek és részletesebbek. A kamerák lehetővé teszik, hogy távolról is ellenőrizze a rögzített felvételeket a telefonján vagy az interneten keresztül. Ez lehetővé teszi Önnek, hogy bárhonnan figyelemmel kísérje otthonát vagy munkahelyét, és biztosítva legyen afelől, hogy minden rendben van.

Az AHD biztonsági kamerák könnyen integrálhatóak a meglévő biztonsági rendszerbe, így akár egy teljes környezetvédelmi rendszert is kiépíthet. Ezek a kamerák alkalmasak kisebb vagy nagyobb telepítési helyekre egyaránt, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő megoldást. Tegye meg az első lépést a biztonságos élet felé az AHD biztonsági kamerákkal! Rendelje meg most, és élvezze a nyugodt érzést, hogy mindig szemmel tarthatja otthonát vagy munkahelyét.

Az Őrködő Webáruház állandó technikai és műszaki segítséget biztosít a vásárlói számára

Amennyiben elakadna a beállítások közben, vagy akár a kamera telepítésekor, az Őrködő Webáruház munkatársai munkaidőben segítenek Önnek a probléma megoldásban.

 

Kapcsolat:    Tel: 0620 379-2733

Email: orkodowebaruhaz@gmail.com