Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Szűrés
Gyártó
Tipus
Garancia hónapokban
Partnereink
Látogató számláló
3
0
9
5
4
2
6

Videó kamerás kaputelefon

Főkategória >Kaputelefon >Videó kamerás kaputelefon

Videó kamerás kaputelefon színes LCD kijelzővel, kamerás lépcsőházi ajtókitekintő memóriakártyas rögzítéssel

Videó kamerás kaputelefonok kategóriákban megtalálhatja a kamerával ellátott videó kaputelefon színes LCD kijelzővel, ajtónyitás funkcióval, süllyesztett kültéri házban, különböző kijelző méretekben.

Manapság sajnos eléggé elterjedt dologgá vált az idősebb emberek átverése.

Különböző ürügyekkel bekéreckednek az áldozat lakásába, (pl. rendőrnek, kéményseprőnek adja ki magát) majd értékeit észrevétlenül, vagy akár erőszakkal eltulajdonítja.

Ilyen esetek bekövetkezését könnyedén megakadályozhatja egy videó kamerás kaputelefonnal. A kijelzőn keresztül láthatjuk ki áll a kapu előtt, így egyszerűbben eldönthetjük kit engedünk be otthonunkba.

Termékeink között megtalálhatóak különálló LCD kijelzővel/kijelzőkkel ellátott, és telefonon keresztül elérhető (WiFis) készülékek is.


Sorrend:


Video kaputelefon az Őrködő.hu webshop kínálatában

Egyre többször hallani besurranó tolvajokról, illetéktelen behatolókról, akiket még a zárak is nehezen tartanak kint. A video kaputelefon segítségével megoldódik az a probléma, hogy nem látni, ki csenget be az épületbe, a modern technológia tökéletes képet ad.

Az Őrködő.hu webshopban ebbe a kategóriába tartoznak kamerás lépcsőházi kitekintő termékek is, melyek az ajtók hagyományos kukucskálója helyére szerelhetők.

Mire jó egy kamerás kaputelefon?

A video kaputelefon wifi vagy másféle csatlakozás segítségével csatlakozik a beltéri egységhez, az adott modelltől függő módon. Ez gyakorlatilag egy kamerás csengő, ami arra szolgál, hogy a látogatók érkezése után Ön megismerje a kapu másik oldalán lévő személyeket. Nem kell többé kilesnie az ablakon vagy óvatosan kinyitnia a kaput, a modern technológia mindezt teljesen feleslegessé teszi. A videós kaputelefon valós időben és jó minőségű képen mutatja meg, hogy éppen ki érkezett.

Ennek a terméknek az előnye a nagyfokú biztonság, hiszen addig nem kell kinyitni a kaput, míg a látogató jó szándékáról Ön meg nem győződik. A videó kaputelefon szett nem csapható be, és ténylegesen azt a képet mutatja, amit egy valódi ember is látna ott állva.

Számos video kaputelefon szett vandálbiztos, és ellenáll a dühös látogatónak akkor is, ha nagyobb ütéseket mér a kültéri egységre. Emellett az ilyen modellek jól bírják az időjárás viszontagságait, a névjegytáblát pedig általában keveset fogyasztó led fény világítja meg.

A video kapucsengő beltéri oldalán nagyméretű érintőképernyő kap helyet, ami a legváltozatosabb módon szabható testre, ide értve a fényerőt, a csengőhangot, hogy meddig maradjon aktív a kijelző és még számos más dolgot.

Mire jó egy lépcsőházi kitekintő kamera?

Az okos kaputelefon termékekkel ellentétben a lépcsőházi kitekintő kamera nem a kapuba szerelhető, hanem panellakások, társasházi lakások vagy akár családi házak bejárati ajtajában kaphat helyet. Elsődleges célja, hogy helyettesítse a klasszikus kukucskálólyukat, és színes kijelzőn mutassa meg, ki áll az ajtó előtt.

Majdnem úgy működik, mint egy videó kaputelefon, csak ez esetben a látogató már a lakás előtt áll, és társasházaknál már bejutott az épületbe. Talán nem kell mondani, hogy az ilyen szituációk milyen veszélyeket rejtenek az idősebb korosztály tagjaira, a gyerekekre, egyedül otthon lévő hölgyekre, de bárkire, aki nincs felkészülve egy lehetséges támadásra. Az ajtó kinyitásával megszűnik az a védelem, ami a rossz szándékú embereket kint tartja, a kitekintő ezen a problémán segít.

A legtöbb modellbe memóriakártya is helyezhető, így felvétel készülhet az ajtón csengető vagy kopogó személyről. Ez leginkább akkor lehet hasznos, ha valamilyen lopás, rongálás vagy más bűncselekmény történik, és át lehet adni a hatóságoknak a felvételeket. Az ilyen videóanyagok komolyan megnövelhetik a kézre kerítés esélyeit.

Melyik a megfelelő video kaputelefon vagy lépcsőházi kitekintő?

Amennyiben Ön nem biztos abban, hogy melyik az Önnek megfelelő video kaputelefon vagy lépcsőházi kitekintő, akkor vegye fel a kapcsolatot az Őrködő.hu webáruház ügyfélszolgálatával! Készséggel állunk a rendelkezésére, hogy megtaláljuk az Ön felhasználási módjának legmegfelelőbb terméket!

Alkalmazási területük: 

 • Videó kaputelefon

 • Videó kamerás kaputelefon

 • Videó kaputelefon szett

 • Videó kamerás kaputelefon szett

 • Éjjellátó videó kaputelefon

 • Éjjellátó kaputelefon szett

 • Kamerás kaputelefon

 • Videó kamerás kaputelefon

 • Kaputelefon kamerával

 • Színes videó kaputelefon

 • Színes videó kamerás kaputelefon

 • Éjjellátó színes videó kaputelefon

 • Vandálbiztos kaputelefon

 

Kapcsolat: H-P 10-18 óráig 

Tel: 06 1 794-3775 

Email: orkodowebaruhaz@gmail.com