Kamera rendszer szett

Főkategória >Kamera rendszer szett

Kamera rendszer szett komplett kamerarendszerek

Kamera rendszer szett kínálatunkban általunk előre elkészített komplett kamerás megfigyelő, térfigyelő rendszereket állítottunk össze tartozékaikkal, szerelésre előkészített állapotban

 

 Kamerarendszer szett tökéletes megoldást kínál magánszemélyeknek, nyaralók, lakások családi házak védelmére, valamint cégek számára üzletek, irodák, telephelyek, megfigyelésére profi képminőségben.

 

 A felhasználó az összeállított csomagot kis műszaki érzékkel egyedileg is telepíteni tudja, nem igényel kiterjedt szaktudást. Mi elkészítjük a biztonsági rendszerét, méretre vágott, szerelt kábelekkel, önnek csak a kábeleket kell az AHD biztonsági kamerákhoz elvezetnie, csatlakoztatnia. Megbízha minőség, olcsó és tartósan alacsony ár a kamerarendszerek szakértőitől!
Kamerarendszer szett profi minőségben, AHD kamerákkal készre szerelve

 

Az Őrködő.hu webáruházban profi kamera szettek érhetők el, melyek egyaránt tökéletes megoldást nyújtanak a magánszemélyek és a vállalatok számára. Az előre elkészített komplett kamerás megfigyelő és térfigyelő kamerarendszerek könnyen felhasználhatók a nyaralók, családi házak és lakások védelmére, illetve az üzlethelyiségek, irodák, telephelyek vagy más céges területek megfigyelésére.

 

A profi kamera rendszer kiválasztásával Ön egy teljes csomagot kap, melyben megtalálhatók a kamerák, a méretre vágott és szerelt kábelek és minden más szükséges kiegészítő. Egy kis műszaki érzékkel önállóan is felszerelhető a komplett megfigyelő rendszer, hiszen Önnek csak el kell vezetnie a kábeleket a kamerákhoz, majd csatlakoztatnia kell őket. Minden mást mi előre megoldunk.

 

 

Miért előnyös egy kamerarendszer szett felszerelése?

 

profi video megfigyelő rendszer telepítése két fő előnnyel rendelkezik. A legfontosabb, hogy a látható védelmi eszközök közé tartozik, jelenléte sok esetben már önmagában elegendő a behatolók elriasztásához. Ha a betörők, tolvajok vagy mások látják a biztonsági kamera szett elemeit, gyakran inkább dolgavégezetlenül távoznak és más, kevésbé védett célpontot keresnek.

 

Amennyiben viszont mégis megtörténik a baj, a kamerarendszer segíthet azonosítani az elkövetőket. Egy profi biztonsági kamera szett ugyanis épp attól jó minőségű, hogy kiváló eszközökből épül fel, ide értve a nagyfelbontású kamerákat, a nagyfelbontású asztali DVR rögzítőt, a jó minőségű kábeleket és a megfelelő merevlemezt a felvételek eltárolásához.

 

Ezek összeválogatása akár komoly kihívást is okozhat a kevésbé jártas felhasználóknak, mivel sokféle termék található a piacon, és a teljes kamera rendszer is csak olyan erős, mint a leggyengébb láncszeme.

 

Hiába sikerül beszerezni egy profi kamerát, ha a kábelek nem tudják megfelelően átvinni a jeleket a DVR rögzítőhöz, de hasonló gond, ha profi felvevő írja DVD-re a felvételt, csak a kamera szolgáltat gyenge minőségű képet. Az ehhez hasonló bosszantó hibák elkerülhetők egy profi kamera rendszer szett megvásárlásával, ahol pont a megfelelő hardverek vannak összeválogatva.

 

 

Melyik a jó biztonsági kamera szett?

 

megfelelő biztonsági kamera szett mindig a felhasználás helyéhez, módjához és a körülményekhez kell, hogy igazodjon. Amennyiben az ideális terméket keresi, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtaláljuk az Önnek legjobb szettet. A kínálatban lefedtük a leggyakoribb élethelyzeteket, ahol térfigyelő kamerák vagy más eszközök szükségesek az otthoni vagy céges felhasználásra.

 

biztonsági kamera szett kategóriát további alkategóriákra bontottuk, ahol helyet kaptak az 1 kamerás szettek, a 2 kamerás szettek, a 3 kamerás szettek és így tovább, egészen a 16 kamerás szettekig.

 

Az AHD kamerák teljes sötétségben 15-50 méterig látnak el, különböző InfraLEDeket használnak, a lencséjük pedig állítható és változtatható is lehet. A rendszer piros LED fénnyel jelzi a működést, így riasztva el azokat a betolakodókat, akik először felkutatják a lehetséges célpontokat.

 

A biztonsági kamera szettek az Ön kényelmére lettek megalkotva, ezért bármikor változtatni lehet az összetételükön. Amennyiben valamelyik termékből többre, kevesebbre vagy másféle típusra lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztetjük a részleteket!

 

A kamerarendszer szett alkalmazási terület: 

 

  • kamera rendszer

    kamera rendszer, kamerarendszerek

  • kamerarendszerek

  • kamerarendszer szett

  • rejtett

  • videó kamerás megfigyelő rendszer

  • térfigyelő rendszer

  • térfigyelő kamera

  • ár - árak