Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
3
2
0
9
5
6
6
Fizetési megoldás
Partnereink

Elektromos kapu - sorompó

Főkategória >Elektromos kapu - sorompó

Elektromos kapu - sorompó, garázskapu, szárnyas kapu és tolókapu szettek motorizálásához tartozékokkal távoli vezérléssel kényelmünk szolgálatába 

Amennyiben szeretné automatizálni saját otthona kerti bejáróját, itt megtalálja a hozzá való eszközöket, elektromos kapu elektronikát és a hozzá tartozó tolókapu fogaslécet. Cégeknek, parkolótársaságoknak is ajánljuk az elektomechanikus sorompókat, melyek távolról egy vagy több távirányító segítségével tudnak kezelni, továbbá a hozzá adott infrasorompónak köszönhetően elkerülhetik a sorompókar visszacsukódást, így elkerülve a baleseteket az áthajtáskor. 


5 termék
Sorompó
8 termék
Tolókapu mozgató
8 termék
Garázskapu nyitó
7 termék
Távvezérlők
3 termék
Fogaslécek


Mikor alkalmazzunk a szárnyaskapu szettet?

Szárnyaskapu alkalmazásánál figyelembe kell vennünk, hogy a mozgatni kívánt kapunk esztétikailag, és működési elvét szem előtt tartva, a méretezési korlátokra odafigyelve kívánjuk kialakítani a mozgatás, és elmozdulás irányát (ha szárnyaskapunk van felszerelve ezen változtatni nem kívánunk, de a nyitást és zárást meg szeretnénk oldani).

 

Mikor szereljünk fel tolókapu szettet?

A toló kapunál is szem előtt tartva a fentiekben már megfogalmazott elv alapján, akkor szereljük be a motort, amikor a kapunk kialakítása megfelelő, vagy nincs más alternatív lehetőségünk, vagy ezt a megoldást szeretnénk érvényesíteni.

 

Mikor és hová telepítsünk sorompót?

A sorompók felszerelését egyértelműen olyan helyekre javasoljuk, ahol napközben nagyobb gépjármű forgalomra számíthatunk és a kapu nyitása és zárása egyszerűen megoldhatatlan, viszont a gépjárművek engedély nélkül nem hajthatnak be a területre.

Felhasználási terület: Parkolók, cég telephelyek, közintézmények, határátkelőhelyek stb.

Webáruház készítés