Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Partnereink
Látogató számláló
3
0
9
5
0
5
4

Autófelszerelés

Főkategória >Autófelszerelés

Tolatóradar és tolatókamera használata és alkalmazási területe

Az autófelszerelés kategórián: tolatóradarokat és kamerákat főként tolatássegítőnek használjuk, ugyanis ezekkel az eszközökkel könnyebben bemérhetjük a gépjármű mögötti teret. A radar hang és fényjelzéssel mutatja a gépkocsi és mögötte lévő tárgy közti távolságát.

A tolatókamerával a halszem optikának köszönhetően nagy szögben ad vissza képet a mögöttünk lévő térről egy távolságmérést segítő ráccsal. Ha sokszor érzi úgy, hogy nem biztos a parkolásában, esetleg ki kell szállnia a gépjárműből, hogy meggyőződjön a rendelkezésre álló helyről, akkor a tolatóradarral, valamint a vezetéknélküli tolatókamerával kiküszöbölheti ezeket a problémákat, nem kell aggódnia a bizonytalan parkolással kapcsolatban.

 

Autós akkumulátor töltők

Az akkumulátor töltők többféle akkumulátor típushoz vannak csoportosítva, így kiválaszthatjuk a saját akkumulátorunk töltésére alkalmas töltőt. Figyelnünk kell, hogy automata vagy sima töltőt vásárolunk, hogy ne legyen probléma a túltöltés esetén.

 

Autós kiegészítők

Az autós kameráinkhoz választhatunk megfelelő kiegészítőt, kiegészítőket.
Autófelszerelések széles választéka az Őrködő.hu webáruházban

Az autós felszerelések és autós kiegészítők minden gyártó járműveihez elérhetők, népszerűségük pedig egyre növekszik. Ez nem csoda, hiszen ezek az olcsón beszerezhető termékek sokat tudnak dobni a kinézeten vagy a mindennapi használaton, felszerelésük pedig általában nem igényel szaktudást.

Legyen szó olyan dolgokról, mint egy Bluetooth adapter, FM transmitter vagy GPS, az autófelszerelések valóban jó szolgálatot tesznek.

Milyen autó felszerelések vásárolhatók meg online?

A raktáron lévő autófelszerelés folyamatosan változik, de vannak olyan tételek, melyek minden autós bolt kötelező részét kell, hogy képezzék. Ilyen például az autós kamera, ami nem csak az országutakon közlekedve lehet hatalmas segítség, hanem már a városon belül is.

Az autók számának hirtelen növekedése magával hozta azt a tényt, hogy a kevésbé gyakorlottak is volán mögé ülhetnek. Így hiába rendelkezünk több évtizedes vezetési tapasztalattal és tűéles reflexekkel, a baleset elkerülése nem csak rajtunk múlik. Ilyenkor jön jól az autós kamera, amelyről visszanézhetők a részletek, és kideríthető a vétkes rendszáma, ha nem kapcsoltunk időben.

Szintén minden autó bolt listáján felfedezhetők azok a hasznos kis autós kiegészítők, melyek sokat tudnak segíteni a rohanó mindennapok során. Az autós töltő megvásárlásával bármikor rá lehet dugni a mobilt a szivargyújtóba helyezett töltőre, az FM transzmitter pedig a rádióra küldi a memóriakártyán tárolt zenét. Utóbbiból olyan típusok is léteznek, melyek egyben a mobilt is töltik az USB portjukon keresztül.

Szintén az autó felszerelés között található meg a tolatóradar vagy a tolatókamera, amely mára az autós boltok nélkülözhetetlen termékévé nőtte ki magát. Az Őrködő.hu autófelszerelések webáruház részlege is kínál ilyen eszközöket, hogy még a városban se okozzon gondot beparkolni a szűk helyekre.

Ez amúgy az autók méretének növekedésével egyre nagyobb feladatot jelent, mert a parkolókat ritkán festik újra, a kialakított helyek pedig még az egy-két évtizeddel korábbi járművekre lettek méretezve.

Őrködő.hu autófelszerelés bolt

Az Őrködő.hu autós kiegészítők webshop részlege kifejezetten azokat az árucikkeket listázza az autófelszerelés témakörben, melyek a fentebb említett problémákra jelentenek hathatós választ. A termékek már a kategóriaoldalakon is a kosárba helyezhetők, így amennyiben Ön siet, akkor pillanatok alatt elvégezheti a vásárlást.

Amennyiben viszont bővebb információt szeretne, érdemes megnyitni az egyes autofelszerelések részletes adatlapját. Ezeken a képekre kattintva nagyobban is meg lehet nézni az adott tételt, és a mellette található leírás segít elképzelni, miről is van szó pontosan.

A profilon ráadásul nem csak a műszaki paraméterek kaptak helyet, hanem a felhasználásról szóló szöveg is, plusz egyes esetekben videó is megnézhető a működésről. Ez például nagyon jól jön egy autós kameránál, ahol használat közben látható, mennyire teljesít jól a termék.

Az autós kellékek listája folyamatosan változhat, lekövetve azokat az élethelyzeteket, melyek a mindennapjainkban bekövetkeznek. Amennyiben bármilyen kérdése lenne a kiszemelt autófelszerelések működéséről vagy egy adott termékről tájékozódna, vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk megtalálni a választ!