Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Szűrés
Gyártó
Tipus
Garancia hónapokban
Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
7
0
4
7
Fizetési megoldás

Autós kamera


Válasszon Autós kamera, Fedélzeti kamera, Menetrögzítő kamera és Komplett autós biztonsági kamera rendszereink közül

Autós kamera és a fedélzeti kamera utazás közben folyamatos felvételt biztosít a gépkocsival megtett utunkról és a forgalmi eseményekről. A  menetrögzítő kamera érzékeli a gépjármű indulását, és az autó leállását minden egyes esetben.

 • Az indulással egyidejűleg indítja, mind pedig leállítja a készített felvételt.
 • A legjobb képminőség elérése érdekében a készülék beépített rázkódáscsökkentővel lett felszerelve.

Sorrend:

 

prev
12
next

Rendelkezik e memóriával a fedélzeti kamera valamint az autós kamera?

 • Fedélzeti kamera nem rendelkezik beépített memóriával, ezért azt külön memóriakártya formájában kell megvásárolni.
 • A kártya kiválasztásakor fontos hogy minimum 16GB és legalább CLASS 10 írási sebességű legyen, mert így fog megfelelően működni a fedélzeti kameránk.
 • Nem megfelelő memóriakártya alkalmazása esetén autós menetrögzítő kameránk software fagyást, felvétel leállást, készülék kikapcsolást okozhat.

Hogyan tudjuk a fedélzeti kamerát beépíteni a gépjárműbe!

 • Autós kamerák beépítése nem igényel szaktudást köszönhetően a csomagban található és szélvédőre rögzíthető vákuumos állítható tartónak.
 • A tartót egy mozdulattal csatlakoztatjuk kamera rögzítési pontjához majd az egészet elhelyezzük a gépjármű üvegén.

 

Autós kamera táp és áramellátás

A fedélzeti kamerát csatlakoztassuk az egységcsomagban található autós szivargyújtó töltőhöz majd ezt követően toljuk be a töltőt a szivargyújtóba. A fedélzeti kamera teljes mértékben automatizált, ha a gépjárművel indulunk gyújtás ráadására a készülék elindítja a felvételt, megálláskor pedig a gyújtás elvételére leállítja a felvételt.

 

Elérhető árak, akciók, ár-érték arány az Őrködő Webáruházban

Vásárlás előtt mindig gondoljuk át, hogy mit is szeretnénk elvárni attól a gépkocsiba szerelhető kamerától, amit vásárolni szeretnénk. A megfelelő döntéshez segítséget nyújt a részletes kategória és termékleírás, ha nem talál kérdéseire választ hívja boltunkat, vagy tegye fel kérdéseit email üzenetben.

 

A gyártó által javasolt kártya típusok

Fontos hogy megfelelő minőségű kártyát tegyünk az autós kamerába,mert így elkerülhetjük a programfagyást, valamint a szabálytalan működést.

 

Az autós kamerák általában a következő tulajdonságokkal rendelkeznek:

Az autós kamerák, vagy más néven dashcamok, olyan kamerák, amelyeket az autókban szerelnek fel, hogy rögzítsék az utakon történő eseményeket. Az autós kamerák fő funkciója az autóvezetők és utasok biztonságának javítása, és az autóval történő balesetek bizonyítékai szolgáltatása.

 1. Felbontás: Az autós kamerák felbontása nagyon fontos, mivel a nagyobb felbontás jobb minőségű videofelvételeket eredményez. Az autós kamerák általában Full HD vagy 4K felbontással rendelkeznek.

 2. Látószög: A látószöge határozza meg, hogy mennyi területet fed le a kamera lencséje. Általában széles látószöggel rendelkeznek, hogy minél több területet rögzítsenek az autó körül.

 3. Éjszakai mód: Éjszakai móddal rendelkeznek, amely lehetővé teszi a videofelvételek készítését rossz fényviszonyok között vagy akár teljes sötétségben is. Az éjszakai mód általában infravörös világítással vagy nagyobb lencsével érhető el.

 4. Mozgásérzékelő: Mozgásérzékelővel rendelkeznek, amely automatikusan elindítja a felvételt, ha az autóban érzékeli a mozgást. Ez hasznos lehet az autóban történő lopások, vandalizmus vagy balesetek felvételekor.

 5. Parkoló mód: Parkoló móddal is rendelkezhetnek, amely lehetővé teszi a kamera működését, amikor az autó ki van kapcsolva. Ez hasznos lehet a parkoló autóban történő lopások vagy vandalizmus felvételekor.

 6. Memóriakártya: Az autós kamerák általában memóriakártya foglalattal rendelkeznek, A memóriakártya kapacitása fontos szempont, mivel nagyobb kapacitású memóriakártyákra több videofelvétel rögzíthető.

a kamerák használata helyi jogszabályoktól és rendelkezésektől is függ. Például néhány államban és országban törvény tiltja a kamerák használatát, míg más helyeken szigorú szabályok vonatkoznak a felvétel készítésére és felhasználására.

Az autós kamerák általában könnyen telepíthetők az autóba, és többféle kialakításban is elérhetők, például a visszapillantó tükörbe integrált változatok vagy az autó szélvédőjére szerelhető típusok.

Az autós kamerák használatának előnyei között szerepel az autóbalesetek és azok kivizsgálásának egyszerűbbé tétele, a biztonságosabb autóvezetés elősegítése, az autóban történő lopások és vandalizmus bizonyítékainak rögzítése, valamint az érdekes vagy vicces események rögzítése is.

Az autós kamerák általában elérhetők különböző árkategóriákban, és az árak nagymértékben függenek a kamera tulajdonságaitól és funkcióitól. Az autós kamerák között vannak olyan modellek, amelyek lehetővé teszik a Wi-Fi kapcsolatot a mobiltelefonnal vagy a vezeték nélküli vezérlést a távirányító segítségével.

Összességében az autós kamerák hatékony eszközök az autóvezetők és utasok biztonságának javítására, valamint a balesetek és más események rögzítésére. Azonban fontos tudni, hogy a kamerák használata helyi jogszabályoktól és rendelkezésektől függ, és előzetesen érdemes tájékozódni arról, hogy az adott országban vagy államban engedélyezett-e a kamerák használata, és milyen szabályok vonatkoznak a felvétel készítésére és felhasználására.

 

fedélzeti kameraautós kamera

 

Az alábbi termékek meg vásárolhatóak webáruházunkban:

 

Tel: 0620 379-2733