Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Boltunk Hétfő-Péntek 10-18 óráig tart nyitva SZOMBAT-VASÁRNAP ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

ingyenes szállítás

15000Ft. VÁSÁRLÁS FELETT!

Kategóriák
Szűrés
Gyártó
Tipus
Garancia
Partnereink
Látogató számláló
2
4
1
4
5
3
2

Autós kamera


Egyszerűen a szélvédőre telepíthető kamerák a gépjárművezetők számára Full HD felbontásban

Az autós kamera valamint a fedélzeti kamera utazás közben folyamatos felvételt biztosít a gépkocsival megtett utunkról és a forgalmi eseményekről. A menetrögzítő érzékeli a gépjármű indulását, és az autó leállását egyaránt, és automatikusan az indulással egyidejűleg indítja, illetve leállítja a készített felvételt. A lehető legjobb képminőség eléréséért a kamera beépített rázkódáscsökkentővel lett felszerelve.

 

Rendelkezik e memóriával a fedélzeti kamera valamint az autós kamera

A fedélzeti kamera nem rendelkezik beépített memóriával, ezért azt külön memóriakártya formájában kell megvásárolni. A kártya kiválasztásakor fontos hogy minimum 16GB és legalább CLASS 10 írási sebességű legyen, mert így fog megfelelően működni a fedélzeti kameránk. Nem megfelelő memóriakártya alkalmazása esetén autós menetrögzítő kameránk software fagyást, felvétel leállást, készülék kikapcsolást okozhat.

 


Sorrend:


Hogyan tudjuk a fedélzeti kamerát beépíteni a gépjárműbe

Az autós kamerák beépítése nem igényel szaktudást köszönhetően a csomagban található és szélvédőre rögzíthető vákuumos állítható tartónak. A tartót egy mozdulattal csatlakoztatjuk kamera rögzítési pontjához majd az egészet elhelyezzük a gépjármű üvegén.

 

Autós kamera táp és áramellátás

A fedélzeti kamerát csatlakoztassuk az egységcsomagban található autós szivargyújtó töltőhöz majd ezt követően toljuk be a töltőt a szivargyújtóba. A fedélzeti kamera teljes mértékben automatizált, ha a gépjárművel indulunk gyújtás ráadására a készülék elindítja a felvételt, megálláskor pedig a gyújtás elvételére leállítja a felvételt.

 

Elérhető árak, akciók, ár-érték arány az Őrködő Webáruházban

Vásárlás előtt mindig gondoljuk át, hogy mit is szeretnénk elvárni attól a gépkocsiba szerelhető kamerától, amit vásárolni szeretnénk. A megfelelő döntéshez segítséget nyújt a részletes kategória és termékleírás, ha nem talál kérdéseire választ hívja boltunkat, vagy tegye fel kérdéseit email üzenetben.

 

A gyártó által javasolt kártya típusok

Fontos hogy megfelelő minőségű kártyát tegyünk az autós kamerába,mert így elkerülhetjük a programfagyást, valamint a szabálytalan működést.

 

 

fedélzeti kameraautós kamera

 

Az alábbi termékek meg vásárolhatóak boltunkban:

1078 Budapest VII. ker. István utca 41-43

Tel: 06-1/794-3775        

Email: orkodowebaruhaz@gmail.com