Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Szűrés
Gyártó
Tipus
Partnereink
Látogató számláló
3
0
9
5
0
5
4

Autós kiegészítők

Főkategória >Autófelszerelés >Autós kiegészítők

Autós kiegészítők az Őrködő.hu webshop kínálatában

 

Eltört az autóskamera tartó, esetleg a töltőnek a vége? Elszakadt a autóskamera töltőjének a kábele? Nézzen körül, ugyanis az univerzális autós tartónk és autós töltőnk lehetséges, hogy pont jó az Ön készülékéhez.

Az autó felszerelés és kiegészítők kategóriában számos termék található az Őrködő.hu webshop kínálatában. Ezek a hasznos dolgok megkönnyítik a mindennapi használatot, és márkanévtől függetlenül minden közlekedő segítségére lehetnek.

 

Az autó kiegészítők között elérhető a Bluetooth adapter, az FM transmitter, a GPS navigáció termékek, a hibakódok kiolvasására szolgáló egységek és számos más darab.


Sorrend:


Melyik autós kiegészítő szükséges mindenképp?

Hogy kinek, melyik autós kiegészítő szükséges, az a jármű felhasználási módjától, felszereltségétől, évjáratától és a vezető habitusától is függhet. Ma már mindenki mp3 zeneszámokat hallgat, de még a 10 éves autókban sem mindig van USB kimenet a rádión, vagy amennyiben mégis, akkor nem fogadja be a modern stickeket. Ilyenkor egy FM transmitter beszerzése sokkal olcsóbb, mint egy komplett rádió, ráadásul a beépített modellek sokszor nem is cserélhetők le könnyen.

Az autós kiegészítők folyamatosan változnak, és a már említett GPS navigáció is sokat veszített népszerűségéből. Mivel az okostelefonokon már van térkép alkalmazás, ezért sokan szeretnék megspórolni ezt az eszközt. Ez általában csak addig tart, míg az első alkalommal utaznak olyan területen, ahol nincs internet, a mobil pedig nem tudja megtervezni az útvonalat. A saját térképpel rendelkező GPS navi ilyenkor is megbízhatóan működik, és csak töltésre van szüksége.

Az autó kiegészítő termékek kínálatában olyan kényelmi és biztonsági cikkek is megtalálhatók, mint például TPMS keréknyomásmérő-szenzor vagy a mobilokhoz használható heads-up display. Előbbi akkor hasznos, ha nem széria tartozék a járműben, ilyenkor csak fel kell szerelni az érzékelőket az abroncsok szelepére és máris valós időben nyomon követhetők a nyomásértékek. Utóbbi pedig az okostelefon HUD alapú alkalmazását jeleníti meg, melyet úgy lehet megtekinteni, hogy közben nem kell abbahagyni az út figyelését.

Egyéb autós kellékek

Azon a legtöbb autós szeret elvitatkozni, hogy mennyire szükséges a mindennapokhoz egy hibakódolvasó. A praktikus autós kiegészítők között mindenképp elfér, hiszen a modern járművek tele vannak elektronikával, és a magas rezsióradíjak mellett nem érdemes minden aprósággal szervizbe rohanni. Ilyenkor jönnek jól a hibakód kiolvasására és kiütésére alkalmas eszközök, melyek általában az utóbbi 20 év minden gépkocsijával együtt működnek.

Egy autó kiegészítők webshop nem lehet teljes a kütyük nélkül sem, ide értve a Bluetooth kihangosítót, a telefontartót vagy a headsetet. Ezek az apróságok nem kerülnek sokba, kis helyen elférnek, de nagyon tudnak hiányozni, ha pont rájuk lenne szükség. Emiatt a legtöbb autó kiegészítő bolt tart is ezekből készleten, és rövid időn belül meg tudja hozni a futár.

Segítség az autós kiegészítők témakörben

Amennyiben Önnek nem teljesen érthető, hogy egy autós kiegészítő hogyan működik vagy kompatibilis-e a járművével, lépjen kapcsolatba az Őrködő.hu webshopjával! Szívesen megválaszoljuk a kérdéseit, és szükség esetén abban is tanácsot tudunk adni, hogy melyik termék a legmegfelelőbb az Ön számára. Nézzen körül az autós kiegészítők között már most!