Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Szűrés
Gyártó
Tipus
Partnereink
Látogató számláló
3
0
9
5
4
4
6

Tolatóradar - tolatókamera

Főkategória >Autófelszerelés >Tolatóradar - tolatókamera

Tolatóradar

A tolatóradar egy olyan eszköz, amely segít az autósoknak a parkolás során. A tolatóradar általában a jármű hátsó részén található, és a szenzorok segítségével méri a közelséget az autó és a mögötte lévő tárgyak között. Ha valami közel kerül az autóhoz, akkor a tolatóradar riasztást küld az autó vezetőjének, hogy figyelmezteti őt a veszélyre.

A tolatóradar használata különösen hasznos lehet olyan helyzetekben, amikor a parkolóhely szűk, vagy amikor a vezetőnek nehézségei vannak a jármű mögötti terület láthatóságával. Ez a berendezés segíthet a vezetőnek elkerülni a baleseteket, amikor parkolás közben véletlenül nekiütközik valaminek.

A tolatóradarok általában két fő típusba sorolhatók: hangjelzős és kijelzős. A hangjelzős verzióban a szenzorok által észlelt távolság a vezető számára hangjelzéssel kerül jelezve, míg a kijelzős verzióban a szenzorok által észlelt távolság egy speciális kijelzőn jelenik meg.


Sorrend:


A tolatóradar használatának számos előnye van:

  1. Biztonságosabb parkolás: A tolatóradar segítségével a vezetők jobban érzékelhetik a mögöttük lévő tárgyakat, amikor parkolnak, így kisebb az esélye a baleseteknek.

  2. Könnyebb manőverezés: A tolatóradar használata lehetővé teszi a vezetők számára, hogy jobban becsüljék meg az autó mögötti távolságot, amikor manővereznek. Ez különösen hasznos olyan helyzetekben, ahol a vezetőnek nehézségei vannak az autó vezetésével.

  3. Időmegtakarítás: Az autó mögötti tér megfelelőbb érzékelése segíthet a vezetőnek időt spórolni, mivel nem kell többször korrigálnia a manőverezést.

  4. Kényelmes és egyszerű használat: A tolatóradarok általában könnyen telepíthetők és használhatók, és nem igényelnek különleges karbantartást.