Új jelszó kérése
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1073 Budapest VII ker. Kertész utca 29

kapcsolat

Szűrés
Gyártó
Tipus
Ár
8 300 Ft - 26 900 Ft
Látogató számláló
1
4
2
7
5
6
2

Fémkereső fémdetektor

 Fő kategória >Fémkereső fémdetektor

Kézi fémkereső és fémdetektor személy és vagyonvédelmi célokra biztonsági szolgálatoknak, őröknek, valamint magánszemélyeknek hobbi felhasználásra

 

A fémkereső fémdetektor kategóriában olyan kézi eszközök találhatóak meg amik nagyban megkönnyíthetik a személyek, vagy akár csomagok átvizsgálását fém anyagok után. A fémkeresők használata által elhagyhatjuk a kézzel történő megmotozás kellemetlen folyamatát. A kézi fémkeresők akár a legkisebb fém tárgyat is képesek kiszűrni, abban az esetben is, ha azt több réteg ruha fedi.

Kinek javasoljuk a kézi fémkereső készüléket?

Sokszor okoz problémát a biztonsági cégeknek a kutatás mentes ruházat átvizsgálás, mert a munkahelyen dolgozók ezt nehezen viselik, és kiszolgáltatott helyzetbe kerülnek, ami konfliktusokhoz vezet az ellenőrzést végző biztonsági szolgálat személyzetével. Mint cégvezető tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ezeket a konfliktusokat minimálisra csökkentse egy egyszerű kézi fémkereső és fémdetektor készülék megvásárlásával és alkalmazásával.


Sorrend:


 Milye területeken alkalmazzuk a detektort?

  • Fémipari tevékenységet folytató cégek telephelyén a dolgozó ki és beléptetésekor,

  • Szórakozóhelyek, diszkók, nagy forgalmú bárok ahol fokozottan szükséges szúró vágó eszközök valamint fegyverek kiszűrése,

  • Rendezvények, sportesemények személyek beléptetésére.
  • Rendőri szervek, bűntetésvégrehajtási intézmények területén lefolytatott ruházat átvizsgálás, személymotozás.

 

Hogyan használjuk, alkalmazzuk a készülékeket?

A kézi fémkereső készülékek alkalmazása könnyen elsajátítható különösebb szaktudást nem igényel tekintettel arra, hogy az elemek készülékbe való elhelyezését követően azonnal használni tudjuk azt. Elegendő a ruházat előtt a detektort 3-4 centire elhúzni és azt test vonalában végigvezetni. A készülék fémtárgy észlelése esetén beállítás szerint sípoló hangot vagy rezgést produkál.


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.