Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Szűrés
Gyártó
Tipus
Garancia hónapokban
Partnereink
Látogató számláló
3
0
3
1
6
9
1

Vezeték nélküli csengő

Főkategória >Kaputelefon >Vezeték nélküli csengő

Vezeték nélküli csengő kapuk és kapu bejárókhoz elemes kültéri egységgel

 

A vezeték nélküli csengő, olyan helyre alkalmasak, ahol nem, illetve nehezen tudjuk a kábelezést megoldani.

A vezetéknélküli kapucsengő ideális választás mindenki számára aki el szeretné kerülni, vagy ahol nem kivitelezhető a falak fúrása és hosszú vezetékek behúzása, öntapadós alátétekkel szinte bárhova elhelyezheti.

Tökéletes kertes házakhoz, de akár nyugdíjasotthonokban és kórházakban is alkalmazhatóak a páciensekkel való kommunikációra.

A gomb és a csengő automatikus párosítású,  felszerelésük nem igényel szaktudást.

Magas hatótávolsággal rendelkeznek, de ez függ a falak vastagságától és méretétől, de néhány terméké nyílt terepen akár  100 méter is lehet.

A készülékek kültéri egysége teljesen vízállóak,  igy az esős időjárás miatt sem kell aggódni.

Egyes termékeink beltéri egysége beépitett akkumulátorral rendelkezik, mely áramszünet esetén is működik!

Több csengőhang közül kiválaszthatja az Önnek megfelelőt, megtalálhatóak klasszikus és közkedvelt dallamok is. 


Sorrend:


Vezeték nélküli csengő az Őrködő.hu webáruházban

A kapucsengő vezeték nélküli változatai akkor tesznek jó szolgálatot, ha valamilyen ok miatt nem lehetséges a hagyományos csengők felhasználása vagy nem oldható meg a kábelezés. Ezek a kényelmes eszközök széles körben elterjedtek Magyarországon is, könnyű kezelhetőségük és egyszerű működési elvük nagyon kedveltté teszi őket.

A kültéri vezeték nélküli csengő modellek épületen kívüli része ellenáll az időjárás viszontagságainak, így nem kell attól félni, hogy beázik vagy tönkre megy. Az öntapadós alátétek miatt még szaktudás nélkül is pillanatok alatt felhelyezhetők, nem kell fúrni vagy faragni hozzá.

A vezetéknélküli csengő hatótávolsága termékenként eltérő lehet, érdemes mindig részletesen elolvasni az adatlapot ezért az információért. A nagy hatótávolságú vezeték nélküli csengő modellek esetében előfordulhat, hogy ideális körülmények között akár 100 méteres távon is működnek. Azokon a helyeken, ahol a vételt vastag falak vagy más árnyékolja, ennél kisebb hatótáv is elképzelhető, de egy átlagos magyar épületnél ritkábban van távolabb a kapu a bejárattól.

Az idősebb generáció körében széles körben elterjedt az elemes csengő kifejezés, ami gyakorlatilag ugyanúgy ezeket a vezeték nélküli ajtócsengő modelleket jelenti. Egyes esetekben a beltéri egység kapott egy akkumulátort, emiatt akkor is működik, ha éppen nincs áram a házban.

A vezeték nélküli csengő termékek közül alapvetően mindenki a neki tetszőt választhatja, mivel ezek az eszközök sokféle színben, méretben és kinézetben érhetők el. Sokszor a csengőhangokat is váltogatni lehet, vannak olyan csengők, ahol több, mint 30 dallam szerepel a memóriában. A nagyobb kényelemért a csengetés hangereje is testre szabható, így a nagyot hallók is könnyen észre veszik a látogatókat.

Belépésjelző termékek az Őrködő.hu webshop kínálatában

Az Őrködő.hu webshopban a vezeték nélküli kapucsengő termékek mellett többféle belépésjelző is megtalálható ugyanabban a kategóriában. Ennek alapja a közös műszaki háttér, és a sokféle felhasználhatóság.

A vezeték nélküli belépésjelző arra a helyiségre felügyel, ahova felszerelésre került. A feladata, hogy amint belép valaki, riasszon. Az egyes modellek ezt eltérően teszik, van amelyik csak a halk vagy a hangos riasztás üzemmódot ismeri, más termékek viszont lenémítva akár vizuális jeleket is küldhetnek.

A belépésjelző használata nagyon kedvelt például a vendéglátó egységek, kisboltok vagy másféle kereskedelmi helyiségek védelmére. Ezeknél a nagy áruforgalom, a szellőztetés vagy egyéb okok miatt sokszor kell nyitva hagyni az ajtót, amit sajnos a behatolók is kihasználnak. Egy vezeték nélküli belépésjelző rögtön riaszt, ha valaki belép, ez már rendszerint önmagában elég, hogy a tolvaj megfutamodjon.

Amennyiben Ön még nem tudott dönteni, hogy a vezeték nélküli csengő vagy a belépésjelző termékek között melyik a legmegfelelőbb, küldjön üzenetet az Őrködő.hu webshop ügyfélszolgálatának! Szívesen segítünk kiválasztani az ideális modellt, legyen szó bármilyen felhasználási helyről vagy módról!

Kedvenc Típusok: 

 

vezeték nélküli csengő, kapucsengő