Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Szűrés
Gyártó
Tipus
Garancia hónapokban
Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
0
9
0
2
Fizetési megoldás

Okosotthon, okos eszközök

Főkategória >Számítástechnika >Okosotthon, okos eszközök

Kényelem, biztonság, és energiatakarékosság

Egy okosotthon kiépítése számos előnnyel rendelkezik, ugyanis teljesen személyreszabhatjuk eszközeink működését, automatizálhatjuk otthonunkat, irodánkat. Az eszközök egyesével is irányíthatóak, de képesek automatikusan is működni, így rengeteg feladat alól mentesülhetünk. Használatukkal optimalizálhatjuk készülékeink működését, és nem utolsó sorban csökkenthetjük energiafelhasználásukat.

Okosotthon kialakítása, telepítése

Az okos otthon az a szereplő, aki irányítja az összes buta eszközt, a rendszer pedig lehetővé teszi, hogy az eszközök egymás között jeleket küldjenek, és összehangolt rutinokat végezzenek el. Használatuk okostelefonra és tabletre egyaránt letölthető applikáción keresztül történik, bárhol, bármikor ellenőrizhetjük eszközeink állapotát, és különböző feladatokat is megadhatunk működésükhöz.
A készülékek önmagában is működtethetőek, például egy okos lámpa telefonos ki-bekapcsolása már jelentős kényelmet nyújt, de egy rendszer kialakítása esetén már nem csak mi állíthatjuk a működést, az eszközök folyamatosan tanulnak, elemeznek. Képesek helyettünk dolgozni, például egy szombat reggelen mire felébredünk, már elkészült a kávé, húzódik a redőny és bekapcsol a tévé - ugyanis a rendszer tudja, hogy mikor kelünk.


Sorrend:

 

prev
12
next

Rengeteg eszköz illeszthető a rendszerbe, legyen szó egy okos konnektorról, mely távolról ki-bekapcsolható, és monitorozza az energiafelhasználásunkat, vagy LED izzóról, mely érzkélei, hogy melyik napszakban milyen erősséggel világítson, vagy nyitásérzékelőről, mely jelez ha kinyílik az ablak - általuk rengeteg időt megspórolhatunk.