Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Gyártó
Tipus
Garancia hónapokban
Látogató számláló
3
2
0
6
9
2
1
Fizetési megoldás
Partnereink

Audió kaputelefon

Főkategória >Kaputelefon >Audió kaputelefon

Audió kaputelefon kategóriában megtalálhatja az egy, illetve több telefonkagylós beltéri egységgel rendelkező kaputelefonokat, ajtó nyitás funkcióval

Az audió kaputelefon egy lakás, vagy akár több lakás kiszolgálására alkalmas kivitelben forgalmazzuk webáruházunkban. Az audió kaputelefon kétvezetékes változata egyszerűen és könnyedén felszerelhető és lecserélhető a régi csengőt helyettesítve.


Sorrend:


Audio kaputelefon az Őrködő.hu webáruház kínálatában

Az audio kaputelefon termékek ma már szinte minden társasháznál megtalálhatók, mivel nagyban megkönnyítik a vendégek fogadását és a kapunyitást. A haladás ráadásul ezeket az egységeket sem kerülte el, hiszen számos kivitelben érhetők el.

Hogyan kell kiválasztani a megfelelő audio kaputelefon terméket?

Az audio kaputelefon esetében is azt kell mérlegelni, hogy mi a felhasználási mód. Nagyon gyakori az egy kültéri-egy beltéri egység felállás, ez az audio kaputelefon szett könnyen felszerelhető és nagyon sokféle kivitelben érhető el. Akkor ideális, ha egy lakásból kell egyetlen kaput vezérelni, beengedni rajta az érkezőket.

Amennyiben több helyiségből kellene működtetni az egyetlen kültéri egységet, akkor erre tökéletes megoldást nyújtanak egy egylakásos, két beltéris kaputelefonok. Az ilyen szettek fő előnye az intercom funkció, ahol a beltéri egységeken keresztül a lakók egymással is beszélhetnek anélkül, hogy a kültéri egység működhetne. Ha pedig látogató érkezik és beleszól a kapunál található mikrofonba, akkor mindkét beltérin keresztül lehet vele kommunikálni. Ilyen készülékeknél 2 ér fut a beltériek irányából a kültéri felé, ha mindkét helyről szükséges működtetni a kapunyitást, akkor plusz 2 érre lesz szükség. Léteznek olyan szettek is, amelyek egyetlen beltéri egységről működtetnek több bejáratnál elhelyezett kültérit, itt természetesen a megfelelő eszközt kell beszerezni.

A felszerelés előtt meg kell ismerni, hogy a beltéri és kültéri egységek között mekkora távolság lehet az audio kaputelefon esetében. Ezt a gyártó adja meg, és be kell tartani, hogy a rendszer megfelelően működjön.

Régebbi épületeknél okozhat gondot a vezetékek nem megfelelő minősége, mivel ezek nem elégítik ki azokat a műszaki követelményeket, melyeket a gyártók megszabnak. Ezt minden esetben a helyszínen lehet megmondani, miután megvizsgálásra kerültek az éppen elérhető kábelek.

Az audió kaputelefon modellek esetében is odafigyelnek a gyártók az esztétikumra, a legtöbb kültéri egység letisztult kinézettel rendelkezik, ezért bármilyen stílusú épületre felszerelhető. A gyártók körében kedvelt a fekete, a sötétszürke vagy az alumínium szín, ezek ugyanis kellően észre vehetők a rosszabbul látók számára is. A süllyesztett modellek inkább az ipari felhasználóknak érhetők el, lakóépületen nem jellemző, hogy az ott élők vállalnák az ezzel járó műszaki átalakításokat.

Audio kaputelefon szett az Őrködő.hu webshopban

Az Őrködő.hu webshopban minden audio kaputelefon szett és termék saját profiloldalt kapott. Ezeken a bal felső sarokban látható a galéria, melyre kattintva egymás után bukkannak elő a termékfotók nagy méretben. Mellette kapott helyet az ár, a garanciára vonatkozó információ és az szállítási tudnivalók.

Az összes audió kaputelefon rendelkezik egy vélemények szekcióval is, ahol a korábbi vásárlók oszthatják meg a tapasztalataikat a látogatókkal. Ezek alatt pedig a rendszer a hasonló termékeket listázza, így könnyebben lehet azonos műszaki tartalommal rendelkező kaputelefont találni a webshopban.

Alkalmazási területük:

audió kaputelefon

  • Kaputelefon
  • audio kaputelefon
  • audió kaputelefon
  • hangos kaputelefon
  • kaputelefon szett
  • több lakásos audió kaputelefon
  • kétlakásos audió kaputelefon
  • egylakásos kaputelefon
  • vezeték nélküli kaputelefon

Webáruház készítés