Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
2
2
8
0
Fizetési megoldás

Termékek


Woox 18650 Lithium-Ion akkumulátor 3,6V 3000mAh, lapos
Woox 18650 Lithium-Ion akkumulátor 3,6V 3000mAh, lapos

Woox 18650 akkumulátor 3000mAh kaputelefonhoz, wifi kamerákhoz

Manapság a legtöbb hordozható készülékben 18650 akkumulátor található, legyen szó e-cigiről, wifi kameráról, okos kaputelefonról, vagy akár láncfűrészről. Előnye, hogy nagy a terhelhetősége, és hosszú ideig biztonságosan használható.
A Woox 18650 akkumulátor pozitív érintkezője lapos, így kompatibilis a kínálatunkban kapható Woox wifi kaputelefonnal, 3000mAh kapacitásának köszönhetően egy teljes feltöltés után akár hónapok után kell csak ismét feltölteni.

 

Műszaki adatok:

Névleges feszültség: 3,6V
Teljesítmény: 10,8 Wh
Kapacitás: 3000mAh
Forma: ICR 18650
Modell típusa: Lapos tetejű
Időtartam: 500 töltés garantált 100%-os terhelésig
Akkumulátor mérete: 65mm x 18mm átmérő
Akkumulátor súlya: 50 gramm
Tanúsítvánnyal rendelkezik: CE, TUV IEC 62133:2012, MSDS jelentések elérhetők


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről