Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Boltunk hétfő-péntek 10-18 óráig nyitva Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

 Tel: 061 794-3775 

ingyenes szállítás

15000Ft. VÁSÁRLÁS FELETT!

Szűrés
Gyártó
Tipus
Garancia hónapokban
Partnereink
Látogató számláló
2
6
1
4
7
6
0

Elem akkumulátor power bank

Főkategória >Szerelési anyagok kiegészítők >Elem akkumulátor power bank

Többféle akkumulátor riasztó rendszerekbe, különböző méretű tartós elemek és power bankok, azaz hordozható külső akkumulátorok a kisebb elektronikai kütyüinkhez

 

Riasztó akkumulátor A riasztókhoz a DIAMEC és HONNOR akkumulátorait forgalmazzuk, melyek több méretben is megtalálhatóak. Az akkumulátorok kültéri szirénába, illetve központi egységbe is rakhatjuk.

 


Elemek Az elemek között több félét találhat: méretüket tekintve 1,5V-os "AAA" , "AA" , valamint 9V-os elem. Az elemek az általunk forgalmazott alkoholszondákhoz, risztókhoz, álkamerákhoz, valamint fémkeresőkhöz ajánljuk, de más készülékekben is használhatóak.

 


Power bank A külső akkumulátor más néven power bank, több lehetőséget nyújt számunkra, ugyanis a kapacitásától függ, hogy milyen eszköz töltésére elegendő. A power bank használható okostelefon, tablet, okosóra, vagy bármilyen olyan eszköz töltésére, mely USB csatlakozóval rendelkezik. Kis méretük és súlyuk miatt könnyedén elfér bárhol, így nem kell aggódnunk, hogy kedvenc eszközünk lemerül egy hosszabb utazás során.

 


Sorrend:


Mire és mikor használjuk a riasztó akkumulátorokat?

A riasztó rendszerekben lévő akkumulátorokat időnként cserélnünk kell, ugyanis elhasználódnak. A rossz akkumulátorok használata téves riasztást, és nem megfelelő működést okozhat.

 

Milyen termékekhez ajánljuk az elemeket?

Az elemeket a termékeink között megtalálható álkamerákhoz, riasztókhoz, illetve fémkeresőkhöz és kutyariasztókhoz ajánljuk.

 

Mi az a power bank és mire használjuk?

A power bank egy külső tápforrás a hordozható eszközeinkhez, magyarul hordozható töltő. A power bankot akár egy lemerült telefonhoz, tablethez, vagy bármilyen USB-s töltéssel rendelkező eszközhöz ajánljuk.