Termékek


Router házba rejtett Wifi kamera inframegvilágító funkcióval Provision R-838
Router házba rejtett Wifi kamera inframegvilágító funkcióval Provision R-838

Rejtett kamera router házba építve, éjjellátó funkcióval, beltéri használatra, Wifi kapcsolat, 2 megapixel 1080P Full HD felbontásban

A WiFi router manapság már szinte elengedhetetlen kelléknek számít, megtalálható minden háztartásban, irodában, nyaralóban, így megfelelő álca lehet egy kamera számára. Működéséhez folyamatos áramellátásra, és internetkapcsolatra (lehet vezetékes, vagy vezeték nélküli) van szükség, melynek segítségével egy telefonos applikáción keresztül figyelheti az élőképet, és érheti el az összes beállítást.


Sötétített infraledekkel rendelkezik, így éjszaka sem vehető észre, hogy a routerben valójában egy kamera található. Látótávolsága 10 méter, tökéletesen megfigyelhető vele egy szoba, iroda, stb.

A beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően létrehozható kétirányú kommunikáció, ezáltal hallhatja is a kamera közvetlen közelében lévő zajokat, személyeket, és válaszolhat is nekik. A felvételek tárolása microSD kártyára történik (NEM TARTOZÉK), melynek kapacitása maximum 128 Gb. Beállítható, hogy csak mozgásérzékelés esetén rögzítsen. Az észlelt mozgásokról push értesítést képes küldeni telefonjára az applikáció.

R-838

Műszaki adatok:

Felbontás: 1080P (1920×1080), VGA (640×480), QVGA (320×240)
Széles látószögű - 3,6 mm-es objektív
IR távolság: 10m (16db led)

Automata Day&Night
Speciális H.264 tömörítés
Kétirányú hang: beépített mikrofon és hangszóró
Felvétel: Micro SD 128GB max
Hálózat: RJ45 + WiFi (802.11 b/g/n)
Vezeték nélküli támogatás: (802.11b/g/n)

Multi-stream: 1920x1080 (12/15fps) / 640×480 (12/15fps) / 320x240 (12/15fps)
ONVIF: Nem
Poe: Nem
Audio csatlakozás: 1 csatornás bemenet, 1 csatornás kimenet
Mozgásérzékelés
iPhone/iPad/Android alkalmazás
iOS/Android mobilalkalmazás: PNV2
- Élő nézet
- Támogatja akár 4 felhasználó egyidejű megfigyelését
- Távoli lejátszás
- Helyi pillanatfelvétel/videofelvétel

Csomag tartalma:

1 db Provision R838 router kamera

1 db tápegység

1 db LAN kábel

Kérem nézze meg a vezeték nélküli wifi kamera kategóriánkat, és válogasson kedvére termékeink között!


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés