Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Tipus
Garancia hónapokban
Látogató számláló
3
2
0
9
5
5
8
Fizetési megoldás
Partnereink

Rejtett kamera


Rejtett kamera füstérzékelő házba, vagy mozgásérzékelőnek álcázva mini kameralencsével HD és Full HD képminőségben

Rejtett kamera a gyanútlan behatolók lencsevégre kapásában segít, nem a behatolók távol tartására szolgál. A kamera rejtett elhelyezésével elkaphatjuk a betörőt, ugyanis nem hívja fel magára a figyelmet, mi pedig bizonyítékot készíthetünk vele.


Sorrend:


Rejtett kamera az Őrködő.hu webshop kínálatában

A rejtett kamera ideális arra, hogy megfigyeljük vele az általunk választott területet, miközben nem fedjük fel a külvilág előtt. A kém kamera néven is ismert eszköz nagyon sok esetben jól jöhet, a legtöbbször a biztonsági elemeket erősíti. Ellentétben a látható kamerákkal, ez a típus kizárólag arra szolgál, hogy a már megtörtént dolgokat dokumentálni tudjuk, majd később visszanézhessük a felvételeket.

A rejtett kamera beltéri felhasználásakor nem kell az időjárás viszontagságaira ügyelni, ugyanis a modellt a megfelelő helyre téve, nem érheti sem nedvesség, sem tűző napsugár. Más a helyzet a rejtett kamera kültéri változataival, ahol a megoldandó feladatot főleg az jelenti, hogy ne keltsen gyanút az eszköz a véletlen szemlélőben.

Milyen előnyökkel rendelkezik a rejtett kamera?

A kém kamera modellek számos előnnyel rendelkeznek, melyek közül az egyik legfontosabb a nagyon gazdaságos áruk. Nem csak a kamera érhető el olcsón, de nincs szükség drága és bonyolult telepítésre, szakember felkérésére vagy kiegészítő eszközök használatára.

Az olyan mini rejtett kamera termékek, mint például a füstérzékelő házába, a mozgásérzékelő házába vagy egy routerbe rejtett kamerák egyszerűen munkára foghatók, és a legtöbb esetben csak egy 12 Voltos DC adapter szükséges hozzájuk.

Néhány rejtett kamera hosszú felvételi idő biztosításával tűnik ki a tömegből, megint más típusok képesek arra, hogy wifin keresztül valós időben továbbítsák az éppen zajló eseményeket. Ennek köszönhetően akár az otthonunktól távol is ránézhetünk az épületre, hogy minden rendben van-e vele.

Szintén fejlett funkciónak számít a mozgásérzékelő, amely nem csak az energiával spórol, de nem tölti meg a memóriakártyát a felvétellel, amikor éppen nem történik semmi. Amint viszont mozgást érzékel a mini kém kamera közelében, aktiválódik a felvételi mód, így a rögzített anyagot visszanézve nem kell áttekernünk a semmitmondó részeket.

A rejtett kamerák otthonra akkor is beszerezhetők, ha nem állandó jelleggel van rájuk szükség. Ezek a mozgatható modellek tökéletesek arra, hogy időnként elővegyük őket a fiókból, majd amikor nincs rájuk szükség, újra eltegyük őket. Természetesen annak sincs akadálya, hogy egyik nap még az otthonunkat védjük velük, majd egy utazás során a szállodában hátrahagyott értékeinkre ügyeljenek.

A rejtett kamerák kültéri helyeken való elhelyezése nem csak az emberi behatolók ellen véd, de a használatukkal az is kiderül, milyen állat jár be állandóan a kertbe. A mozgásérzékelő persze ez esetben is csak akkor rögzít, ha történik valami.

Melyik a megfelelő rejtett kamera?

A rejtett kamera esetében is az az alapszabály, hogy a felhasználási módnak megfelelően válaszunk terméket. Nem szabad gyanúsnak lennie, hanem úgy kell tűnnie, hogy teljesen megszokott módon került felszerelésre a kinézetének megfelelő feladatra. Amennyiben Ön még nem biztos abban, hogy melyik rejtett kamerát válassza, vegye fel a kapcsolatot az Őrködő.hu webshop ügyfélszolgálatával, és mi szívesen segítünk megtalálni az legmegfelelőbb típust.


Webáruház készítés