Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

 Bolt Tel: 061 794-3775 

   Műszaki segítség:       0620 379-2733 

Boltunk hétfő-péntek 10-18 óráig nyitva Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

Partnereink
Látogató számláló
2
8
8
6
7
4
7

Termékek


V380 Beltéri forgatható Wifi kamera
V380 Beltéri forgatható Wifi kamera

Beltéri wifi kamera mozgásérzékelő funkcióval 355 fokbban körbefordulő kamera fejegységgel interneten mobiltelefonról nézhető képpel applikáció segítségével

 

Biztonsági WIFI IP kamera mobiltelefonon nézve forgatható,  mozgásérzékelős funkciójának köszönhetően illetéktelen behatolás esetén riasztást küld, ami figyelmeztet minket. Minden irányba, vízszintes 355, függőleges 120 fokban, távirányítással mozgatható, elforgatható. Mobilról nézhető + WiFi-n keresztül rögzít, SD Night Vision éjszakai üzemmóddal. Természetesen a felvételeket hanggal készíti, 0-30 méteres körzetén belül, tisztán kivehető a beszélgetés tartalma is.

 

Beépített infraledekkel rendelkezik, így teljes sötétben is képes értékelhető felvételek készítésére, kicsi mérete végett bárhol könnyedén elrejthető.
Mozgás érzékelése vagy manuális beállítás esetén, memóriakártyára rögzíti az eseményeket.

Elérése, vezérlése a Yoosee applikáción keresztül lehetséges!

Specifikáció:

 • Pixel :1,3 millió (dpi)
 • Vízszintes felbontás:_ 480 (TVL)
 • Minimális megvilágítás:0,1 (lux)
 • Felbontás: 1080 * 720
 • Lencse:3,6 (mm)
 • Jel / zaj arány> 48 (db)
 • súly:450g
 • feszültség: 5 (V)
 • Riasztás funkció:Mozgásérzékelő riasztás
 • Anyag:ABS
 • Megfigyelő kamera lencséje:HD
 • Lencse gyújtótávolsága: 3,6mm
 • Tényleges távolság: 0-30m

Kérem nézze meg a vezeték nélküli wifi kamera kategóriánkat, és válogasson kedvére termékeink között!

 


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről