Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
7
0
1
6
Fizetési megoldás

Termékek


J16-V3 FullHD autós kamera első-hátsó menetrögzítő rendszer
J16-V3 FullHD autós kamera első-hátsó menetrögzítő rendszer

J16-V3 autós kamera: FullHD első-hátsó menetrögzítő rendszer a biztonságért

 

A J16-V3 menetrögzítő használata számos előnnyel bír, ugyanis felvétele objektív bizonyítékként szolgálhat egy autóbalesetben, hasznos lehet a biztosítási csalások megakadályozásában, és számos ritka pillanat is megörökíthető vele.
Kiváló, FullHD felbontású videókat rögzíthetünk, a rendszámok megfelelően leolvashatóak a felvételeken. Széles, 170°-os látószöggel rendelkezik az első kamera, míg a hátsó kamera látószöge 120°-os. A hátsó kamera segítségünkre lehet parkolás közben, ugyanis olyan területet figyelhetünk vele, amit egyébként nem látunk a tükrök segítségével.
A kép a képben funkció lehetővé teszi, hogy egyszerre mindkét nézetet láthassuk, de a tolatókamerát tolatólámpára kötve automatikusan átkapcsol a készülék a hátsó kamerára ha rükwertzbe tesszük az autót.
Memóriakártya behelyezése után (nem tartozék), pár perces videókat készít útközben, ennek időtartama kiválasztható, a felvételek végtelenítettek, azaz soha nem telik be a kártya, a legrégebbiek helyére kerülnek az újak.
A beépített G-Szenzor érzékeli, ha balesetet szenvedsz, vagy parkolásnál nekimennek az autónak, ekkor automatikusan bekapcsol a kamera, a felvétel elindul, és ideiglenesen leállítja a felülírást, nehogy kitörlődjenek a baleset pillanatában készült videók.

 

 

Műszaki adatok:

Kijelzőméret: 3,6"
Felbontás: első kamera: 1296P; hátsó: 720P
Látószög: első kamera: 170°; hátsó: 120°

Képérzékelő: 1/3 CMOS

Videóformátum: AVI
Képformátum: JPEG
Tömörítés: H.264
Akkumulátor: beépített li-ion akkumulátor
Csatlakozók: miniUSB; microSD; hátsó kamera bemenet
MicroSD kapacitás: maximum 32Gb (nem tartozék)


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről