Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Szűrés
Gyártó
Tipus
Garancia hónapokban
Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
2
2
9
0
Fizetési megoldás

Kültéri biztonsági kamera

Főkategória >Biztonsági kamera >Kültéri biztonsági kamera

A kültéri biztonsági kamera jellemzői között felsorolhatjuk azt, hogy jól tűri az időjárás viszontagságait

 

A kültéri biztonsági kamera esőben szélben, vagy télen a fagyban, és nyáron a forróságban is ugyanolyan hatékonysággal dolgozik. A kamerák bírják az esőzést, a magas páratartalmat, így a kültérre való elhelyezése optimális. A kültéri kamerák többféle, dome és cső kivitelben kaphatók. Éjszakai látótávolságát tekintve, akár 50 méterig is elláthatunk vele. A kültéri biztonsági kamerák előnye, hogy nem kell figyelnünk az elhelyezésére, ugyanis belső térben és külső térben is egyaránt használható.


Sorrend:

 

Cseréljük le régi elavult analóg kameráinkat AHD biztonsági kamerákra

Az AHD biztonsági kamera tökéletes választás azok számára, akik ár és értékarányosan szeretnének jó minőségű biztonsági kamerát vásárolni, vagy meglévő megfigyelő rendszerükhöz újat beszerezni. A kamerák felszerelése és cseréje egyszerűen elvégezhető a hagyományos BNC csatlakozási pont, valamint a táp csatlakozóknak köszönhetően.

 

Szereljük le a régit és egyszerűen illesszük a helyére az újat, csatlakoztassuk a táp és a videó csatlakozókat és már indulhat is a felvétel.

A kültéri biztonsági kamera egy olyan eszköz, amelyet általában kültéren, épületek környékén, parkokban, utcákon, parkolóhelyeken és más nyilvános helyeken használnak a vagyon és a személybiztonság védelmére. Ezek az eszközök lehetővé teszik a felügyelet nélküli megfigyelést és az esetleges bűncselekmények rögzítését.

A kültéri kamerák általában időjárásálló és strapabíró burkolattal rendelkeznek, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak, például az esőnek, a hónak és a szélnek. A kamerák rendszerint nagyfelbontású képet biztosítanak, hogy az azonosítás és az esetleges bizonyítékok rögzítése könnyebb legyen. Az eszközök éjjellátó funkcióval is rendelkezhetnek, így a sötétben is képesek rögzíteni a mozgásokat és az eseményeket.

A kültéri biztonsági kamerák az interneten keresztül kapcsolódhatnak a felhőbe, vagy egy másik hálózati rendszerhez, így az észlelt eseményeket a felhasználók mobiltelefonjaikon, táblagépeiken vagy számítógépeiken is követhetik. Az eszközök nagyon könnyen telepíthetők, és a legtöbb esetben csak egy áramforrásra van szükségük.

Összességében, a kültéri biztonsági kamerák nagyon hatékonyak a vagyon- és személyvédelemre, valamint a bűncselekmények megelőzésére. Azoknak az embereknek, akik biztonságosabbá szeretnék tenni otthonukat vagy munkahelyüket, vagy akik nyilvános területeken tartózkodnak, az ilyen kamerák értékes eszközök lehetnek.

A fémházas kamera előnyei

  1. Magas élettartalom a fémháznak köszönhetően
  2. vízálló kivitel
  3. ütésállóság

kültéri biztonsági kamera