Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Szűrés
Gyártó
Partnereink
Látogató számláló
2
9
9
5
6
8
7

Hikvision és Dahua biztonsági kamerák

Főkategória >Biztonsági kamera >Hikvision és Dahua biztonsági kamerák

Hikvision és Dahua kamerák

Hikvision és Dahua biztonsági kamerák az egyik legnagyobb piacvezető gyártóktól, akik a felhasználók érdekeit szem előtt tartva minőségi kamerákat terveztek elérhető áron a végfelhasználók számára.

A Hikvision és Dahua kamerák egy teljesen új és a kor követelményeinek megfelelő technikai tulajdonságaival rendelkező biztonsági eszköz, ami a versenytársaival lépés tartva szolgálja ki biztonságtechnikai eszközeinkkel szemben támasztott igényeinket.

 

A kategóriánkban kínált kamerák HD-TVI (HDTurboVideo) a Hikvision cég által egyedileg kifejlesztett magas minőségű technológia ezért csak az ezt támogató DVR rögzítővel alkalmazhatóak! 2 év GARANCIA!


Sorrend:


Hikvision és Dahua kamerák az Őrködő.hu webshopban

A Hikvision és Dahua biztonsági kamerák a legkeresettebb termékek közé tartoznak a magyar piacon, köszönhetően a megbízható működésüknek, jó áruknak és szép kinézetüknek. Legyen szó bármelyik márkáról, az Őrködő.hu webshop kínálatában számos típusban és megjelenésben érhetők el.

Mit kell tudni a Hikvision kamera termékekről?

A Hikvision 2001-es alapítása óta az egyik legjobban teljesítő márkanévvé nőtte ki magát a biztonsági kamerák piacán. Kínálatában megtalálhatók a legkülönfélébb típusok, ide értve a dómkamerákat, csőkamerákat, csempekamerákat vagy turretkamerákat is.

Egy Hikvision kamera teljesen megfelel a napjaink rohanó életmódja által támasztott követelményeknek, és típustól függően különféle extrákkal rendelkezhet. Ide tartozik például a beépített infra led, mely ráadásul nagyobb távolságra is ellát, a day & night (éjszakai/nappali) üzemmód, a mechanikus infravörös szűrő (ICR) vagy a DNR, mellyel az eszköz még nagyon rossz látási viszonyok között is jó képet ad.

A Hikvision PTZ kamera modelljei támogatják a vízszintes és függőleges irányú mozgatást, mellyel akár távolról is vezérelhetjük a biztonsági eszközt. Ez a rendkívül modern funkció akár több, különálló kamera felhasználását is kiváltja, mivel szinte nincs olyan terület, amit nem látna be.

Mit kell tudni a Dahua kamerák funkcióiról?

A Hikvision HD kamera modellekhez hasonlóan a Dahua HD kamerák is ismerik az 1920x1080 pixeles felbontást, és támogatják az AHD, a CVI, a TVI és a CVBS felvételi módokat. Ezek a fejlett termékek a beépített infra ledjüknek köszönhetően rossz fényviszonyok között is jól látnak, a day & night üzemmód pedig kiválóan kezeli a nappali és éjszakai körülmények eltérő tulajdonságait.

A WDR dinamikusan változtatja a fényerőt a felvétel részein, emiatt a kép egyes részei fényesebbek, mások pedig halványabbak lesznek. Ez az okos funkció a kontrasztok helyes beállításával tovább javítja a Hikvision kültéri kamera által továbbított képeket.

Érdemes kamera szettet összeállítani

Nem ritka, hogy az interneten olvasva a vásárlók Hikvision kamera szett vagy Dahua kamera szett után érdeklődnek. Ez nem véletlen, hiszen a biztonsági kamera csupán egyetlen eleme a rendszernek, szükség van a kábelezésre és egy jó minőségi asztali felvevőre is. Így nem csak valós időben lehet megfigyelni a területet, hanem a felvételeket későbbi felhasználásra el is lehet menteni.

Természetesen a Dahua vagy a Hikvision kamera rendszer is kiépíthető, az Őrködő.hu webshop munkatársai Önnek is segítenek kiválasztani az egymással jól együttműködő elemeket. Ebbe nem csak a megfelelő Dahua vagy Hikvision biztonsági kamerák tartoznak bele, hanem minden más hardver is. Amennyiben még nem kristályosodott ki, pontosan milyen típusú kamera a legjobb az Ön céljaira, vagy nem tud dönteni a két gyártó között, vegye fel a kapcsolatot a webshop ügyfélszolgálatával és pár szóban mondja el, mire kíváncsi. A Dahua vagy Hikvision szett a rendelést követően rövid időn belül már Önnél lehet, ahol akár azonnal is munkára foghatja vadiúj biztonsági rendszerét!