Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Szűrés
Gyártó
Tipus
Garancia hónapokban
Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
2
2
9
0
Fizetési megoldás

Beltéri biztonsági kamerák

Főkategória >Biztonsági kamera >Beltéri biztonsági kamerák

Beltéri biztonsági kamera profi képminőségben, oldalfali és mennyezeti telepítéssel formatervezett kivitelben

 

A beltéri biztonsági kamera az időjárási körülmények és hőmérséklet ingadozás miatt kerül belülre, ugyanis nem bírja a szélsőséges időjárási viszonyokat. A kamerát főként lakásokba, irodákba, raktárakba és egyéb beltéri helyekre alkalmazhatjuk. A beltéri kamera több kivitelben létezik, mely lehet dome és cső kialakítású, valamint éjszaka 0-20 méterig is ellát. Felszerelését tekintve oldalfalra és mennyezetre is szerelhető.


Sorrend:

-14%
PROVISION-PT838 ip kamera
Alap 28 990 Ft  24 990 Ft
 

Cseréljük le régi elavult analóg kameráinkat HD beltéri biztonsági kamerákra

Az AHD beltéri biztonsági kamera tökéletes választás azok számára, akik ár és értékarányosan szeretnének jó minőségű biztonsági kamerát vásárolni, vagy meglévő megfigyelő rendszerükhöz újat beszerezni. A kamerák felszerelése és cseréje egyszerűen elvégezhető a hagyományos BNC csatlakozási pont, valamint a táp csatlakozóknak köszönhetően.

 

Szereljük le a régit és egyszerűen illesszük a helyére az újat, csatlakoztassuk a táp és a videó csatlakozókat és már indulhat is a felvétel.

 

Digitális Videó Rögzítő és az AHD beltéri kamerák összehangolása és beállítása

Tudnunk kell, hogy a régi DVR rögzítők felbontási tartománya általában D1 CVB ami nem tudja kezelni az AHD kamera magas felbontási tartományát, ebben az esetben a DVR rögzítőt is le kell cserélni, vagy ha nem akarunk készüléket cserélni a kamerát kell átállítani a megfelelő formátumra.

A beltéri biztonsági kamera egy olyan eszköz, amelyet az otthonokban, irodákban vagy bármely belső térben elhelyeznek a biztonsági megfigyelés érdekében. Az eszköz általában egy kis, kompakt kamera, amelyet a falra, mennyezetre vagy más felületre szerelhetünk fel. A beltéri kamerák számos funkcióval és jellemzővel rendelkeznek, amelyek biztosítják a hatékony biztonsági megfigyelést, például:

 

  • Nagy felbontású videó felvétel: A kamera által rögzített videók általában nagy felbontásúak, így éles és tiszta képeket kapunk.

  • Éjjellátó funkció: Sok beltéri kamera éjjellátó funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a videók rögzítését és megjelenítését rossz fényviszonyok vagy teljes sötétség esetén is.

  • Mozgásérzékelés: A mozgásérzékelő funkció lehetővé teszi a kamera automatikus aktiválását, amikor mozgást érzékel a látómezőjében. Ez kiváló módja annak, hogy észleljük, ha valaki betört az otthonunkba vagy az irodánkba.

  • Távoli megfigyelés: A legtöbb beltéri biztonsági kamera lehetővé teszi a távoli megfigyelést okostelefonról, táblagépről vagy számítógépről, így bármikor ellenőrizhetjük a kamera által rögzített videókat.

  • Kétirányú kommunikáció: Néhány kamera kétirányú kommunikációs funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a beszélgetést és a hallgatást a kamera által rögzített területen tartózkodó emberekkel.

 

A beltéri biztonsági kamerák általában könnyen telepíthetők és használhatók, és kiváló eszközök a biztonsági megfigyelés és az otthonunk vagy irodánk védelme érdekében. Azonban fontos megemlíteni, hogy az ilyen típusú kamerák használata korlátozott lehet a magánélet védelme miatt, és a telepítésük előtt érdemes tájékozódni a jogi korlátokról és előírásokról.

 

Az Őrködő webáruház állandó technikai és műszaki segítséget biztosít a vásárlói számára

Amennyiben elakadna a beállítások közben, vagy akár a kamera telepítésekor, az Őrködő Webáruház munkatársai munkaidőben segít Önnek a probléma megoldásban.

 

Kapcsolat:    0620 379-2733

Email: orkodowebaruhaz@gmail.com

 

 

dome beltéri biztonsági kamera