Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

 Bolt Tel: 061 794-3775 

   Műszaki segítség:       0620 379-2733 

Boltunk hétfő-péntek 10-18 óráig nyitva Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

Szűrés
Gyártó
Tipus
Garancia hónapokban
Partnereink
Látogató számláló
2
8
9
1
2
6
4

Beltéri biztonsági kamerák

Főkategória >Biztonsági kamera >Beltéri biztonsági kamerák

Beltéri biztonsági kamera profi képminőségben, oldalfali és mennyezeti telepítéssel formatervezett kivitelben

 

A beltéri biztonsági kamera az időjárási körülmények és hőmérséklet ingadozás miatt kerül belülre, ugyanis nem bírja a szélsőséges időjárási viszonyokat. A kamerát főként lakásokba, irodákba, raktárakba és egyéb beltéri helyekre alkalmazhatjuk. A beltéri kamera több kivitelben létezik, mely lehet dome és cső kialakítású, valamint éjszaka 0-20 méterig is ellát. Felszerelését tekintve oldalfalra és mennyezetre is szerelhető.

 

Cseréljük le régi elavult analóg kameráinkat HD beltéri biztonsági kamerákra

Az AHD beltéri biztonsági kamera tökéletes választás azok számára, akik ár és értékarányosan szeretnének jó minőségű biztonsági kamerát vásárolni, vagy meglévő megfigyelő rendszerükhöz újat beszerezni. A kamerák felszerelése és cseréje egyszerűen elvégezhető a hagyományos BNC csatlakozási pont, valamint a táp csatlakozóknak köszönhetően.

 

Szereljük le a régit és egyszerűen illesszük a helyére az újat, csatlakoztassuk a táp és a videó csatlakozókat és már indulhat is a felvétel.

 

Digitális Videó Rögzítő és az AHD beltéri kamerák összehangolása és beállítása

Tudnunk kell, hogy a régi DVR rögzítők felbontási tartománya általában D1 CVB ami nem tudja kezelni az AHD kamera magas felbontási tartományát, ebben az esetben a DVR rögzítőt is le kell cserélni, vagy ha nem akarunk készüléket cserélni a kamerát kell átállítani a megfelelő formátumra.


Sorrend:


Az Őrködő webáruház állandó technikai és műszaki segítséget biztosít a vásárlói számára

Amennyiben elakadna a beállítások közben, vagy akár a kamera telepítésekor, az Őrködő Webáruház munkatársai munkaidőben segít Önnek a probléma megoldásban.

 

Kapcsolat:    Tel: 06 1 794-3775 

Email: orkodowebaruhaz@gmail.com

 

 

dome beltéri biztonsági kameraprovision dome beltéri biztonsági kameradome kültéri beltéri biztonsági kameraProvision éjjellátó HD kameraPROVISION-PT737 beltéri kamera