Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Látogató számláló
3
2
0
8
9
0
7
Fizetési megoldás
Partnereink
Hírek és újdonságok blogbejegyzések - Őrködő Webáruház
2023.05.31 17:35

Az új generáció biztonsága: Napelemes kamera, 2 MP felbontás, forgatható WiFi funkcióval (TQ-2)

Napelemes kamera

Szeretnénk bemutatni Önnek egy olyan terméket, amely új szintre emeli az otthoni és munkahelyi védelmet: a napelemes kamerát, amely 2 MP felbontással és forgatható WiFi funkcióval rendelkezik. Ez az innovatív termék, amely kiemelkedik az aktuális ajánlatok közül, új lehetőségeket nyit a biztonsági megoldások terén. Ebben a bejegyzésben részletesen bemutatjuk a TQ-2 típusú napelemes kamerát.

A TQ-2 napelemes kamera forgatható WiFi-vel egyedülállóan energiahatékony és hatékony eszköz az otthoni és munkahelyi védelemhez. A 2 MP felbontás éles képeket biztosít, így az Ön által figyelt terület minden részletét tisztán láthatja. A forgatható WiFi funkció lehetővé teszi, hogy a kamera látószögét könnyedén megváltoztathassa, biztosítva ezzel a maximális lefedettséget és rugalmasságot.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a kamerának, hogy napelemmel működik. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia az energiaellátás miatt, hiszen a kamera a napenergiát használja az üzemeltetéshez. Ez nemcsak környezetbarát, hanem hosszú távon költséghatékony megoldás is, hiszen nem szükséges hálózati áramellátás a működéséhez.

Az új TQ-2 napelemes kamera most elérhető webáruházunkban. Jelenleg 5 db van raktáron, tehát ha érdekli ez a termék, ne késlekedjen, hiszen a készlet korlátozott. Az ára 37 990 Ft, ami magában foglalja a 12 hónapos garanciát is. A szállítási költség 1490 Ft, a szállítási idő pedig 1 nap.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a legmodernebb technológiával javítsa otthona vagy munkahelye biztonságát. Fedezze fel a napelemes kamerák előnyeit, és tegyen lépést a jövő felé a TQ-2 napelemes kamera segítségével​.

Webáruház készítés