Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
7
0
1
6
Fizetési megoldás

Termékek


VDP-61FHDZD/B Wifi kaputelefon okostelefonos értesítéssel FullHD felbontás
VDP-61 Wifi kaputelefon okostelefonos értesítéssel 7

VDP-61FHDZD/B Wifi kaputelefon okostelefonos értesítéssel 7' monitorral

 

A VDP-61 kaputelefon a beltéri egység mellett okostelefonon keresztül is kezelhető, egy ingyenesen letölthető applikáció segítségével - figyelheti a bejutni szándékozókat, beengedheti őket, és akár felvételeket is készíthet, amelyeket microSD kártyán tárol (NEM TARTOZÉK)

A zárak nyitásához használhatjuk a kiegészítő kulcstartókat, vagy megadhatunk nyitókódot. A beépített infraledek az éjszakai látást biztosítják. Lehetőség van kapunyitásra és mágneszár vezérlésre is. A beltéri egységnek nem kell külön konnektort létrehozni, ugyanis a tartozék trafót a már meglévő biztosítéktáblába kell beépíteni, és a vezetékelést onnan kivinni a kültéri egységbe.

SD kártyán keresztül feltölthet képeket a beltéri egységre, így fényképes diavetítést készíthet. A készülék 1 gyári csengőhangot tartalmaz, de bármilyen hangot, vagy zenét feltölthet MP3 formátumban. A csengetés időtartamát és hangerejét időszakonként is programozhatja (pl éjszaka halkabban szóljon, mint napközbe).

 

Technikai paraméterek:


Felbontás: 1080P

RFID olvasó: 13,56 MHz Mifare

A kamera méretei (szélesség / magasság / mélység [mm]) 48/133/22

Üzemi hőmérséklet: -40 és +50 Celsius fok között

Bővítés lehetősége további tagekkel: igen

Látószög: függőleges - 58,5 fok, vízszintesen 110 fok

Felületre szerelhető, nem süllyeszthető

Kijelző: 7 col LCD ( 1920x1080P felbontás)

Védettség: IP65

Kábel:  4+2

Tápegység típusa: DIN-sínes tápegység

30 m-ig: 3x2 x0,5mm2 kábel ajánlott      100 m-ig: 3x2 x0,8mm2 kábel ajánlott

Csomag tartalma:

1 db kültéri csengő

1 db beltéri monitor

1 db kiemelő

1 db DIN sínre szerelhető tápegység

2 db RFID tag

Szerelési kiegészítők (csavar, tipli, bekötőkábel)

Kérem nézze meg a videó kamerás kaputelefon kategóriánkat, és válogasson kedvére termékeink között!


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről