Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Partnereink
Látogató számláló
3
0
8
6
3
7
2

Termékek


Woox R6132 okos elosztó 3 db Schuko, 2xUSB, 2xUSB-C csatlakozóval telefonos vezérléssel
Woox R6132 okos elosztó 3 db Schuko, 2xUSB, 2xUSB-C csatlakozóval telefonos vezérléssel

Woox R6132 okos elosztó 3 db Schuko, 2xUSB, 2xUSB-C csatlakozóval telefonos vezérléssel


A woox R6132 hálózati elosztó összesen 3 darab Schuko aljzattal, két USB2.0, és két USB-C aljzattal rendelkezik, így szinte bármilyen eszköz csatlakoztatható, legyen szó egy lámpáról, wifi kameráról, vagy telefontöltőről, mindegyikhez megtalálható a megfelelő csatlakozó.
Legnagyobb előnye, hogy elérhető Wifi hálózat esetén egy ingyenesen letölthető telefonos applikációval (Woox Home) párosítható, így bárhol is tartózkodunk, ki-bekapcsolhatjuk az egész elosztót, vagy csak egy-egy dugaljat - így sosem kell aggódni például utazás közben, hogy lekapcsoltuk-e a lámpát, vagy a fűtést.
A ki és bekapcsolás mellett ütemezésre is lehetőség van, beállítható hogy melyik aljzat mikor működjön, és mikor ne, ezzel rengeteg energiát takaríthatunk meg.
Fogyasztásmérő funkciójának köszönhetően nyomonkövethetjük a csatlakoztatott fogyasztók energiafelhasználását, szűrhetünk aljzatonként, és dátum szerint.

Önmagában (is) működtethető, használatához nincs szükség központi egységre (Hub-ra). Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilis, ezáltal lehetőség van hangvezérlésre.

Műszaki adatok:

A termék méretei: 350(H)*65(Sz)*40(Ma)mm
Tápkábel hossza: 150 cm
Lángállóság: UL94 V-0 750°C
Védettség (IP): IP20
Aljzatok: 3x Schucko, F típusú
Maximális teljesítmény: 3680 watt
Bemeneti feszültség: 16A, 230V AC, 50Hz
Aljzat max kimenete: 16A
WiFi modul: WB3S
Hálózati szabvány: IEEE 802.11b/g/n WiFi és Bluetooth 4.2
Max. Átviteli teljesítmény: 17,8 dBm
Vezeték nélküli frekvencia: 2,412 ~ 2,472 GHz
USB portok: 2x USB 2.0 + 2x USB-C
USB kimenet: 5V 3A
USB teljes névleges teljesítmény: 15W
USB egyszeres névleges teljesítmény: 12W
Hangvezérlés támogatása: Google Assistant, Amazon Alexa
Túlterhelés elleni védelem: Igen, 17.3A / 7.3A (USB)
Rövidzárlat elleni védelem (USB): Igen
Gyerekzár: Igen
Üzemi hőmérséklet: -10°C ~ +35°C
Üzemi páratartalom: 0 ~95%RH


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről