Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
3
2
0
9
5
3
7
Fizetési megoldás
Partnereink

Termékek


Woox R6113 okos konnektor telefonos vezérléssel energiafogyasztás mérővel
Woox R6113 okos konnektor telefonos vezérléssel energiafogyasztás mérővel

Woox R6113 konnektor okostelefonos vezérléssel és energiafogyasztás monitorozással

Az R6113 dugalj egy rendkívül hasznos eszköz lehet a háztartásban, segítségével bárhol irányíthatod a rácsatlakoztatott készüléket - felkapcsolhatod a világítást, beindíthatod a fűtést, vagy lekapcsolhatod a bekapcsolva felejtett vasalót. Az aggodalom utazás közben, hogy lekapcsoltad-e a villanyt vagy, már a múlté. Bármikor megtekintheted eszközeid állapotát az okostelefonra ingyenesen letölthető Woox Home alkalmazáson keresztül, és vezérelheted a berendezéseket, hogy energiát takaríts meg. Önállóan, Hub nélkül működtethető, csupán élő wifi kapcsolat szükséges a használatához.

A működés személyre szabható, a manuális ki-bekapcsolás mellett lehetőség van visszaszámlálás, és ütemezés beállítására is, mindezek mellett energiafogyasztást is képes mérni

A Woox okos konnektor közvetlenül együttműködik az Amazon Alexával és a Google Asszisztenssel, hogy hangvezérléssel kezelhesd eszközeidet.

 

Műszaki adatok:
IP védettség: IP20
Beltéri használatra alkalmas
Maximális teljesítmény: 3680 watt
Bemeneti feszültség: 16A, 100~230V AC
WiFi modul: WB2S
Net szabvány: IEEE 802.11b/g/n WiFi és Bluetooth 4.2
Max. Átviteli teljesítmény: 18,88 dBm
Vezeték nélküli frekvencia: 2,412 ~ 2,472 GHz
Wifi kapcsolat hatótávolsága (nyílt területen): 30 méter
Üzemi hőmérséklet: -10°C ~ +45°C
Üzemi páratartalom: 0 ~95%RH
Hangvezérlés támogatása: Google Assistant, Amazon Alexa
Gyerekbiztos: Igen
A termék méretei: 59x59x82,8mm
Nettó tömeg: 110 gramm
Anyaga: ABS+PC

Csomag tartalma:
1 db vezérelhető okos konnektor
1 db használati útmutató


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés