Termékek


PROVISION-ISR AHD Pro 5 MEGAPIXEL kültéri kamera csőkamera PR-I2-350A-28
PROVISION-ISR AHD Pro 5 MEGAPIXEL kültéri kamera  csőkamera PR-I2-350A-28

Provision I2-350A-28 PRO 20 méter  IR led 5 megapixeles analóg kamera 2.8mm 88 fokos látószöggel

5MP 4in1 (AHD / CVI / TVI / CVBS + PAL/NTSC) analog kamera • 1 nagy tömb LED (20M) • 2.8mm Fix Lencse látószélesség 91°

 

Az I2-350A-28 egy cső kialakítású kamera, melynek rendkívül magas, 5 megapixel a felbontása. Beépített infraLED-je biztosítja az éjszakai fekete-fehér képet, a kamera teljes sötétségben 20 méterig képes ellátni. Fix, 2,8mm-es lencsével rendelkezik, így 91 fokos képet kapunk. Kültérre és beltérre egyaránt felszerelhető, ugyanis fémházas.

Önmagában nem képes üzemelni, használatához DVR rögzítőre van szükség!

 

Javasolt rögzítők:

 

kamera PR-I2-350A-28

 

 


Műszaki adatok:

  • Szenzor: 1/2.7", 5 Mega-Pixel
  • Választható kimenetek-5MP/4MP 4in1 (AHD / CVI - Excluding 5MP / TVI / CVBS + PAL/NTSC)
  • Lencse: 2.8mm Mega-Pixel Fix (91° látószög)
  • True Day & Night – ICR
  • IR táv: 20M (1 Array LED)
  • 3D-DNR
  • IP66
  • Súly: 475g
  • Tápellátás: DC 12V, ~320mA (tápegység nem tartozék)

Csomag tartalma:

1 db I2-350A-28 csőkamera

csavarok, tiplik

kamera PR-I2-350A-28 méretek


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés