Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Partnereink
Látogató számláló
3
0
9
5
0
3
3

Termékek


ORNO akkumulátoros ajtókitekintő kamera okostelefonos eléréssel OR-WIZ-1109
ORNO akkumulátoros ajtókitekintő kamera okostelefonos eléréssel OR-WIZ-1109

ORNO akkumulátoros ajtókitekintő kamera okostelefonos eléréssel OR-WIZ-1109

Az OR-WIZ-1109 kitekintő helyettesíti a hagyományos kukucskálólyukat, a kamera kialakításának köszönhetően a kint álló személy nem tud belesni a lakásba, illetve kevésbé észrevehető, ha kinézünk az ajtó előtti térre.

Legnagyobb előnye, hogy elérhető wifi hálózat, és egy okostelefon segítségével bárhol a világon láthatja, hogy ki szeretne bejutni otthonába - a kamerán található csengő megnyomásakor az applikáció értesítést küld, ekkor kommunikálhat is a látogatóval, ugyanis kétirányú a hangkapcsolat. 77°-os látószöggel rendelkezik, az éjszakai éles, fekete-fehér képről a kamera körül elhelyezkedő IR LEDek gondoskodnak.

Beállítható, hogy a készülék mozgásérzékelés esetén felvételt készítsen, a rögzített videókat memóriakártyára tárolja, amelyet a csomag nem tartalmaz. Beépített 3500 mAh akkumulátorral rendelkezik, az applikációban nyomonkövethető a töltöttségi szint, kiválasztható, hogy hány százaléknál értesítsen, hogy le fog merülni.

Műszaki adatok:

Tápegység típusa: Li-po akkumulátor 3,7VDC 3500mAh
Éjszakai világítás: IR
Ajtóvastagság tartomány: 35 ~ 100mm
SD kártya olvasó: igen
Az akkumulátort tartalmazza: igen
A monitor méretei - szélesség: 141mm
A monitor méretei - magassága: 97mm
A monitor méretei - magassága: 22mm
Szín: fekete-ezüst
Kijelző: 4,3"
Egyéb jellemzők: WiFi 2,4 GHz + App Tuya, DVR
Kamera méretei átmérő: 61mm
A kamera függőleges/vízszintes látószöge: 45°/77°

Csomag tartalma:

1 db monitor

1 db kamerás csengő

1 db monitor tartókeret

1 db USB-microUSB kábel

Rögzítőcsavarok


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről