Termékek


Orno vezeték és akkumulátor nélküli kapucsengő OR-DB-MT-156
Orno vezeték és akkumulátor nélküli kapucsengő OR-DB-MT-156

Orno vezeték és akkumulátor nélküli kapucsengő OR-DB-MT-156

 

 

A vezeték nélküli és akkumulátor nélküli csengő felhasználási területe széles, alkalmazható családi házakban, lakásokban, irodákban, kórházakban, üzletekben stb. A csengőt konnektorba kell dugni, az adó elektromechanikus jelátalakítóval működik - így nincs szükség akkumulátorra, vagy elemekre. A vevőn 36 csengőhang közül választhatunk, a hangerő állítható a gombok segítségével. Hatótávolsága nyílt terepen 200 méter. (falak mennyisége, vastagsága befolyásoló tényező)

Műszaki adatok:
Az átvitel típusa: vezeték nélküli
Hatótávolság nyílt területen: 200m
Fekete szín
Hosszabbítás lehetősége további adókkal: igen

 

 

Vevő
A vevő tápfeszültsége: 230V ~, 50Hz
A vevő tápellátásának típusa: hálózati
Csengőhangok száma: 36
Csengetési hangerő (dB): 60-90
Hangerő szabályozás: igen
Optikai jelzés: igen
A vevő méretei (szélesség x magasság x mélység [mm]): 81/81/35

 

 

Csengő
Az adó tápellátásának típusa: akkumulátor, elem nélküli
Védelmi fokozat: IP44
Az adó méretei (szélesség x magasság x mélység [mm]): 50/82 / 21,5
Frekvencia: 433,92MHz

Kérem nézze meg a vezeték nélküli csengő kategóriánkat, és válogasson kedvére termékeink között!


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés