Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
0
8
8
5
Fizetési megoldás

Termékek


ORNO vezeték nélküli kapucsengő vízálló gombbal 70m OR-DB-KH-122
ORNO vezeték nélküli kapucsengő vízálló gombbal 70m

ORNO vezeték nélküli kapucsengő, vízálló gombbal, elemes kialakításban, fehér színben, elemes tápellátással

 

A vezeték nélküli ORNO kapucsengő elemes kiszerelésének köszönhetően, a gyártó a lehető legegyszerűbb eszközt nyújtja Önnek, annak felszerelét és használatát illetően. Nem kell mást tennie, mint rögzítenie a csengő gombját a kitalált helyre, legyen az ajtó, kerítés, stb. A vevő egységet beltérre, az Ön által preferált területre. Amint beszerelték az elemet, már minden működőképes, a gomb megnyomása után jelezni fog a készülék. 

 

 

Műszaki paraméterek

Hatótáv: 70m (nyílt területen)

Tápellátás: vevő: 3xAA elem (nem tartozék)

                   adó(gomb): 12VDC (A23) (tartozék)

Hangerő: 60-80dB (állítható)

IP besorolás: vevő IP20, adó IP44

Frekvencia: 433,92MHz

Kérem nézze meg a vezeték nélküli csengő kategóriánkat, és válogasson kedvére termékeink között!


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről