Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Látogató számláló
3
2
0
9
5
5
8
Fizetési megoldás
Partnereink

Termékek


Endoszkóp kamera androidos okostelefonokhoz 5 Méteres
Endoszkóp kamera androidos okostelefonokhoz 5 Méteres

Endoszkóp, boroszkóp kamera androidos okostelefonokhoz 5 MÉTER vezetékkel 7miliméteres fejegységgel

Az endoszkóp kamera főként olyan helyeken ajánlatos használni ahol nincs lehetőségünk benézni, kézzel vagy egyéb eszközzel benyúlni és felderíteni a hibát. Az IP67 védettségnek köszönhetően, akár víz alatti munkára is alkalmas. Legyen szó vízvezeték, lefolyó, csatorna, szűk csövek, valamint gépjármű motorterében lévő hibák feltárásáról, ez a készülék és az Ön androidos okos telefonja segítségével egy egyszerű csatlakozás után nem fog többet gondot okozni a hiba megkeresése. Az USB csatlakozón található gomb megnyomásával tudunk fényképet készíteni, és a potméterrel a fényerőt állítani.

Az endoszkóp kamera csak OTG funkcióval rendelkező készüléken működik! Az OTG funkció esetén is lehet kompatibilitási hiba.

Tipp: Vásárlás előtt érdemes interneten rákeresni, hogy az adott telefonon működik-e, általában fórumokon, videókban megtalálható a válasz (keresőbe: telefon típusa, endoszkóp kamera pl: Xiaomi MI10 endoscope).

Számos telefon tudja a funkciót, de az adatátvitelhez OTG adapter használata szükséges (pl.: Samsung S7,S7 Edge, S10).

Boltunkban a termék kipróbálható!

endoszkop-kamera-1 endoszkop-kamera-2

 

Az endoszkóp kamera mobiltelefonon android 4.4 FELFELÉ! ( ezen belül se mindegyiken, pl Huawei telefonokkal nem működik ) rendszereken, illetve számítógépen Windows 7 Windows 8 és Windows 10-es operációs rendszereken működik. Telepítése nem igényel különösebb tudást, esetleg egy felhasználói szintü számítástechnikai és androidos rendszer alapismeretekre lesz szükségünk.

PC-re a programot az alábbi linken keresztül tudja letölteni:

ViewPlayCap

Androidos okostelefonra és táblagépre a programot az alábbi linken keresztül tudja telepíteni:

AN98

 

endoszkop-kamera-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

endoszkop-kamera-4

Műszaki jellemzők:

  • Felbontás: 640x480 30fps
  • Kamera mérete: 35mm hosszú, 7.0mm átmérőjű
  • Ledek száma: 6db (állítható fényerejű)
  • Fókusztávolság: 5cm
  • Csatlakozások: USB, microUSB

Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
prev
12
next
2
Simon Róbert
2017.09.19 09:35
Gyors és pontos megbízható. Ajánlom mindenkinek
1
Kalas Zoltán
2017.04.23 11:15
Korrekt áru, korrektkiszolgálás.
prev
12
next
Webáruház készítés