Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Látogató számláló
3
2
0
8
9
7
5
Fizetési megoldás
Partnereink
Hírek és újdonságok blogbejegyzések - Őrködő Webáruház
2023.07.19 20:18

V380 beltéri forgatható Wi-Fi kamera - A tökéletes biztonsági megoldás otthonába

A V380 beltéri forgatható Wi-Fi kamera egy nagyszerű biztonsági megoldás az Ön otthonába vagy irodájába. A kamera 1080p HD felbontással rendelkezik, így éles és részletes képeket készíthet az Ön ingatlanának területéről. A kamera forgatható, így bármilyen irányba elforgathatja, hogy a teljes területet figyelje. A kamera Wi-Fi-képes, így könnyen csatlakoztathatja a Wi-Fi hálózatához, és bárhonnan megnézheti a képeket a telefonján vagy számítógépén keresztül.

 

wifis kamera

 

A kamera számos biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek megvédeni az Ön otthonát vagy irodáját a behatolóktól. A kamera rendelkezik mozgásérzékelővel, amely riasztást küld a telefonjára, ha mozgást észlel. A kamera rendelkezik éjszakai látással is, így éjszaka is megfigyelheti az Ön ingatlanának területét.

wifis kamera v380

A V380 beltéri forgatható Wi-Fi kamera egy nagyszerű biztonsági megoldás, amely segít megvédeni az Ön otthonát vagy irodáját a behatolóktól. A kamera könnyen telepíthető és használható, és számos biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek megvédeni az Ön tulajdonát.

Íme néhány előnye a V380 beltéri forgatható Wi-Fi kamerának:

  • 1080p HD felbontás éles és részletes képeket biztosít
  • Forgatható kamera bármilyen irányba elforgatható
  • Wi-Fi-képes, így könnyen csatlakoztatható a Wi-Fi hálózathoz
  • Mozgásérzékelő riasztást küld a telefonjára, ha mozgást észlel
  • Éjszakai látás éjszaka is megfigyelheti az Ön ingatlanának területét

Ha egy nagyszerű biztonsági megoldást keres az Ön otthonára vagy irodájára, akkor a V380 beltéri forgatható Wi-Fi kamera a tökéletes választás az Ön számára. Rendelje meg még ma, és védje meg az Ön tulajdonát a behatolóktól!

A V380 beltéri forgatható Wi-Fi kamerát az Orkodo.hu webáruházban vásárolhatja meg. Rendelje meg még ma, és védje meg az Ön otthonát vagy irodáját a behatolóktól!

Webáruház készítés