Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Látogató számláló
3
2
0
9
5
5
8
Fizetési megoldás
Partnereink

Termékek


Álsziréna álriasztó SOLO sziréna ház
Álsziréna, álriasztó, SOLO sziréna ház

Álsziréna, sziréna ház a betörők megtévesztésére

 

A sziréna ház ABS műanyagból készült, és 100%-ban megegyezik az eredeti szirénával, így könnyen megtéveszthetjük a betörőket. Az álszirénát 4 db csavarral lehet felrögzíteni a falra.

 

A készülék nem rendelkezik villogó leddel!

Méret (SZ / H / M): 180 x 90 x 270 mm

Kültéri hang- és fényjelző műanyag, üres háza, elektronikát nem tartalmaz!


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
2
Tamás
2022.03.21 18:23
Minden rendben ment. Megbízható bolt.
Előnyök: Sok termék, jó árak.
1
Horváth László
2020.11.25 14:01
Korrekt ár, gyors szállítás
Előnyök: Egyszerűen szerelhető
Hátrányok: nincs
Webáruház készítés