Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
6
9
5
0
Fizetési megoldás

Termékek


Energiafogyasztás mérő konnektor telefonos vezérléssel
Energiafogyasztás mérő konnektor telefonos vezérléssel

Okos konnektor távvezérléssel és fogyasztásméréssel

 

A V2 dugalj egy rendkívül hasznos eszköz lehet a háztartásban, segítségével bárhol irányíthatod a rácsatlakoztatott készüléket - felkapcsolhatod a világítást, beindíthatod a fűtést, vagy lekapcsolhatod a bekapcsolva felejtett vasalót. Az aggodalom utazás közben, hogy lekapcsoltad-e a villanyt vagy, már a múlté. Használatához élő Wifi kapcsolatra van szükség, így bármikor megtekintheted eszközeid állapotát az okostelefonra ingyenesen letölthető "Smart Life" vagy "Tuya Smart" alkalmazáson keresztül, és vezérelheted a berendezéseket, hogy energiát takaríts meg. Egyik legnagyobb előnye, hogy nem csak ki-bekapcsolható távolról, de a csatlakoztatott eszközök fogyasztását is képes mérni.

Műszaki adatok:

Üzemi feszültség: 230V 50Hz
Névleges áramerősség: 16A

Teljesítménytartomány: 3500W
Vezeték nélküli kapcsolat típusa: IEEE 802.11 b/g/n, 2,4Ghz (WiFi)
Energiafogyasztás: ≤0,2W/h

Gyerekzár: igen

Támogatott szolgáltatások: Amazon Alexa, Google Home, Home Assistant, IFTTT
Minőségi tanúsítványok: CE, RoHS, FCC

Funkciók: távvezérlés, időzítés, késleltetés, hangvezérlés, áramfogyasztás mérés
Környezeti hőmérséklet tartomány: 0 °C és 40 °C között
Fehér szín
Smart Life vagy Tuya Smart applikáció

Csomag tartalma:

1 db okos konnektor

 

 


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről