Termékek


TCFET-N TECNO infrasorompó maximum 40 méter
TCFET-N TECNO infrasorompó maximum. 40 méter

Tecno TCFET-n párban kapható infrasorompó

 

A TCFET-N használata rendkívül fontos eszköz a kapuautomatizálás során, segítségével megakadályozható egy esetleges baleset, vagy anyagi kár okozása, ugyanis ha a két infrasorompó között lévő sugárban akadályt (például egy autót, állatot, vagy embert) érzékel, leállítja a kapunyitó motor nyitását/zárását (beállítástól függ).
A vevő RX szűrővel van felszerelve, amely korlátozza a közvetlen napfény által okozott zavarokat. Hatótávolsága akár 40 méter is lehet, kültérre is telepíthető!

 

TCFET

 

Műszaki adatok:
Hatótáv: 40m
Moduláció: infravörös
Hullámhossz: 915nm
Modulációs frekvencia: 900Hz
Működési feszültség 12-24V AC/DC
Áramfelvétel: 50mA
Működési hőmérséklet: -25 - +70C°
Relén átfolyó áram max: 0,5A 24V
Súly: 200gr
Méret: 110*41*40mm


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés