Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Látogató számláló
3
2
0
8
9
4
6
Fizetési megoldás
Partnereink

Termékek


Mozgásérzékelős kültéri napelemes 28 ledes falilámpa
Mozgásérzékelős kültéri napelemes 28 ledes falilámpa

Kültéri falra szerelhető napelemes lámpa 28 db beépített leddel és automata mozgásérzékelővel

A napelemes lámpa könnyen és felszerelhető bejárati ajtó fölé, de egyszerűen megvilágíthatja vele a tornácot az udvart stb. A mozgást 5-6 méter messziről, valamint 120 fokos szögben képes érzékelni. IP65 vízállósággal rendelkezik, ami alkalmassá teszi a kültéri használatot is.

Nem kell kábelezni.  egyszerűen csak rögzítse, és a nap energiája feltölti a napelemes lámpát. ami mozgásra éjszaka felkapcsol és fényt bocsájt az adott területre.

 

napelemes lámpa 270 fok

Műszaki adatok:

Lámpa anyaga: PC + ABS
Napellem panel: polikristályos napelem 0.55w, 5.5v

Az akkumulátor specifikációja: 18650 lítium akkumulátor 3,7V 1200mAh (beépítve)

Kimeneti teljesítmény: 3,2 V / 7 W
Töltési idő: 6-8 óra a napfényben
Mozgásérzékelő + fényérzékelő: PIR+CDS (Passive Infra Red = PIR), (Éjeli érrzékelő CDS) energiatakarékos, mozgó ember által kiváltott infrasugárzástól kapcsol be a lámpa

Funkciók leírása:

1. állás: bekapcsol, 15-30 másodpercre világít
2. állás: világít 15–30 másodpercig erős fénnyel
3. állás: folyamatosan világít gyenge fénnyel

Csomag tartalma:

1 db napelemes lámpa

csavar, tipli


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés