Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
2
3
0
4
Fizetési megoldás

Termékek


PTX433305AI-B KIT-MEKO5-T KIT-MEKO-8T távirányító
PTX433305AI-B KIT-MEKO5-T KIT-MEKO-8T távirányító

PTX433305AI-B 3 csatornás távvezérlő Tecno vezérlésekhez

A PTX433305AI-B egy 433,92 MHz frekvenciájú vezeték nélküli távirányító, amely lehetővé teszi különböző típusú kapuk, ajtók és egyéb eszközök egyszerű és távoli vezérlését, a legtöbb Tecno vezérléssel kompatibilis. Kompakt méretű és könnyen hordozható, így kényelmesen használható a mindennapi életben. A távirányító ergonomikus kialakítású és strapabíró anyagokból készült, amelyek tartós és megbízható használatot biztosítanak. A távirányító három gombbal rendelkezik, amelyeket különböző vezérlési funkciókhoz lehet beprogramozni. A PTX433305AI-B-hez tartozik egy 12V-os elem, amely hosszú élettartamú és könnyen cserélhető.

Hatótávolsága akár 50-80 méter is lehet, attól függően, hogy milyen környezeti tényezők veszik körül a távirányító és az adott eszköz között. Fontos megjegyezni, hogy a hatótávolság függ a távirányító elemének állapotától is.

 

A távirányító nem univerzális!

Műszaki adatok:

Frekvencia: 433,92 MHz

Quarz vezérelt oszcillátor

öntanulás, automatikus véletlenszerű kódgenerálás

Hatótávolság: 50-80m

12-24 bit kódolás

Elem: 12V 23A

Méret 61x42x16 mm

Csomag tartalma:

PTX433305AI-B távirányító elemmel

 


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről