Termékek


PR-HDEx 4K PROVISION-ISR HDMI erősítő
PR-HDEx 4K PROVISION-ISR HDMI erősítő

Provision PR-HDEX(4K) HDMI erősítő max 4K felbontáshoz

 A Provision HDEX(4K) repeater segítségével növelheti a HDMI képátvitel távolságát.
1080P felbontás esetén a bemenethez maximum 15 méteres, a kimenet maximum 25 méteres kábel csatlakoztatható, 4K felbontás esetén a bemenetnél 5 méter, és a kimenetnél 8 méter a maximum.
A távolságot befolyásolhatja a kábel minősége és hossza!
A HDMI erősítő nem igényel áramellátást.

Műszaki adatok:
• Támogatja: minden HD formátumot 4K-ig @ 30 fps
• Támogatja a HDMI 1.4b-t
• Akár 40 méter teljes átviteli távolság támogatása (AWG 26 kábel szabvány)
1080P felbontás: Bemenet: 15 méterig, Kimenet: 25 méterig
4K felbontás: Bemenet: 5 méterig, Kimenet: 8 méterig
• Nincs szükség áramellátásra


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés