Termékek


ORNO Digitális időkapcsoló konnektor szett OR-GB-434(GS)
ORNO Digitális időkapcsoló konnektor szett OR-GB-434(GS)

ORNO digitális időkapcsoló szett 3 darab konnektorral OR-GB-434(GS)

 

 

 Az időzítős konnektor a helyiségekben található eszközök vezeték nélküli ki- és bekapcsolására szolgál, megspórolhatja azokat a költségeket, amiket a fogyasztók felesleges folyamatos működtetése okoz. A távirányító lehetővé teszi a rugalmas szabályzást, percre pontosan beállíthatja az eszközök működési idejét. Tökéletes megoldás világítás, tévé, légkondícionáló stb vezérlésére.

Műszaki információk:

Hatótávolság az aljzat és a távirányító között: 25m nyílt terepen
Tápfeszültség: 230V ~, 50Hz
Max. terhelés: 1150W
Aljzat típusa: 2P + Z
Aljzatok szabványa: schuko (F típus)
Szín: fehér
Védettség: IP20
A konnektor méretei (szélesség x magasság x mélység [mm]): 58,7 / 107,4 / 70,7
A távirányító tápfeszültsége: 1 x CR2032
A távirányító méretei (szélesség x magasság x mélység [mm]): 48/112/21
Bővíthetőség: nem


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
1
Robi
2023.11.13 05:04
Sziasztok!Csak ajánlani tudom, nekem egy tönkre ment anno de a saját hibámból (túlterheltem)! Nagyon ötletes, hogy egy távirányítós dugalj szett van kombóban egy programozható időzítővel, nem tudtam, hogy ilyen létezik így nagyon megörültem mikor rátaláltam!Egy dolgot bánok, de hát ne legyünk maximalisták, hogy a távirányító kijelzőjének nincs háttérvilágítása, pedig megoldható lett volna!
Előnyök: Időzítő funkció, kijelző a távirányítón, sokszínű programozhatóság...
Hátrányok: Nincs háttérvilágítása a távirányító kijelzőjének
Webáruház készítés